• Emisiuni
  • La Măruță
  • Cinci candidați la președinția României vin la sosurile picante ale lui Măruță! Marcel Ciolacu, Nicolae Ciucă, George Simion, Ludovic Orban și Elena Lasconi au răspuns provocării

Cinci candidați la președinția României vin la sosurile picante ale lui Măruță! Marcel Ciolacu, Nicolae Ciucă, George Simion, Ludovic Orban și Elena Lasconi au răspuns provocării

Este cea mai picantă săptămână din istoria rubricii SPUNE TOT SAU ÎȚI IA GURA FOC!

Pentru că.. luni vine Marcel Ciolacu, marți - Nicolae Ciucă, miercuri - George Simion, joi Ludovic Orban și vineri - Elena Lasconi. 

Candidați la funcția supremă în stat, cei cinci au acceptat cea mai tăioasă provocare de la TV si vin să se întreacă în răspunsuri sincere. Și în dezvăluiri de întrebări picante! Asta dacă nu vor să le dea lacrimile! 

Candidații la fotoliul de președinte și la întrebări picante sunt:

Marcel Ciolacu

Ion-Marcel Ciolacu, născut pe 28 noiembrie 1967 , la Buzău, este social-democrat ca orientare politică și ocupă, din iunie 2023, funcția de prim-ministru al României.

Nicolae Ciucă

Nicolae Ionel Ciucă este născut pe 7 februarie 1967, la Plenița, Oltenia și este general român în rezervă. Între 25 noiembrie 2021 și 12 iunie 2023, Nicolae Ciucă a îndeplinit funcția de prim-ministru al României în cadrul Guvernului Nicolae Ciucă. De asemenea, a ocupat funcția de ministru al Apărării Naționale în cadrul guvernelor conduse de Ludovic Orban și Florin Cîțu.

George Simion

George Simion este născut pe 21 septembrie 1986, la Focșani, Vrancea, și este un activist civic și politician român conservator și de dreapta, ales deputat în legislatura 2020-2024.

Ludovic Orban

Ludovic Orban este născut 25 mai 1963, la Brașov, și este de profesie inginer. A deținut funcția de președinte al Partidului Național Liberal în perioasa 17 iunie 2017–25 septembrie 2021. A fost cel de-al 68-lea prim-ministru al României în perioada 4 noiembrie 2019–7 decembrie 2020 - în guvernele Orban 1 și Orban 2.

În perioada aprilie 2007–decembrie 2008 a fost ministru al transporturilor în Guvernul Tăriceanu II.

Elena Lasconi


Elena-Valerica Lasconi este născută pe 20 aprilie 1972 și este, începând cu 26 iunie 2024, președintele Uniunii Salvați România (USR), în urma câștigării alegerilor interne din partid. De asemenea, exercită funcția de primar al municipiului Câmpulung din județul Argeș, în urma alegerilor locale din 2020, respectiv 2024.

Elena Lasconi a deschis pentru scurt timp lista candidaților Uniunii Salvați România (USR), în cadrul Alianței Dreapta Unită (ADU), la alegerile europarlamentare din 2024, poziție la care a renunțat ulterior în urma cererii fostului președinte al partidului, Cătălin Drulă. Anterior, a lucrat ca prezentatoare TV, reporteriță și corespondentă la Pro TV în perioada 1995–2019.

​FOTO: CAPTURĂ PRO TV 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni