• Emisiuni
  • La Măruță
  • Actori premiați la Cannes, cu gândul la Oscar, La Măruță! Află totul despre filmul propus de România la Premiile Oscar 2025

Actori premiați la Cannes, cu gândul la Oscar, La Măruță! Află totul despre filmul propus de România la Premiile Oscar 2025

Actori premiați la Cannes, cu gândul la Oscar, La Măruță! Află totul despre filmul propus de România la Premiile Oscar 2025

Ea are doar 16 ani, el doar 20 de ani.

Au reprezentat România pe covorul roșu la Cannes - de unde s-au întors și cu un premiu important - și au șanse mari să ajungă și pe covorul roșu de la Oscaruri. Tinerii actori Ingrid Berescu și Ciprian Chiujdea au venit La Măruță să povestească despre succesul filmului Trei kilometri pînă la capătul lumii, în care joacă rolurile principale!
Filmul are premieră pe 11 octombrie și a fost în competiția oficială la Cannes anul asta, unde a câștigat trofeul Queer Palm. Este propunerea României pentru Premiile Oscar 2025 la categoria Cel mai bun lungmetraj internațional.
Actorii din rolurile principale Ciprian Chiujdea (20 de ani) și Ingrid Micu Berescu (16 ani) au fost la aceste vârste mici pe covorul roșu de la Cannes într-o competiție cu foarte multe filme foarte mari.
În film fata îl sprijină pe băiat să plece de acasă pentru că e într-un conflict mare cu părinții lui. Conflictul e din cauza că părințîi află că băiatul lor are orientare gay. 
Filmul a fost cumpărat de un distribuitor francez, care e cel care a achiziționat toate europenele care au făcut carieră la Oscar.

VEZI VIDEO ATAȘAT 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni