• Emisiuni
  • La Măruță
  • Titi Ceaunaru de la Masterchef, maestru în ciorbă de mici, a venit La Măruță!

Titi Ceaunaru de la Masterchef, maestru în ciorbă de mici, a venit La Măruță!

Titel Drugescu, poreclit Titi Ceaunaru, e din Brăila, comuna Vișan, are 45 de ani și a impresionat la Masterchef, după care a venit La Măruță cu multe povești minunate. 

Este broker de cereale, adică intermediar de cereale care ajută fermierii să-și vândă marfa și face asta pentru că de mic a fost pasionat de agricultură. Recunoaște că a făcut doar opt clase, asta și pentru că a câștigat bani de mic. A făcut apoi liceul al seral. 
Titel este căsătorit și are doi copii, un băiat și o fată, iar soția lui este învățătoare.
E regele ceaunelor în Brăila și vrea să promoveze mâncarea cum se făcea cândva când se gătea la țară. A învățat să gătească de la mama lui. Își amintește amuzat că atunci când era mai mic, mama în timp ce gătea a trebuit să plece până la o sora și l-a rugat să aibă grijă de sarmale și să mai amestece din când în când. El a luat supiera și a amestecat până le-a făcut terci. 
Spune despre el că are har în bucătărie, iar gătirul e mai mult decât pasiune. De multe ori gătește fără să guste din mâncare. Are acasă 10 ceaune mari și vreo 13 mai mici. 

VEZI UN INTERVIU SPECIAL ATAȘAT

Acum s-a implicat în a ajuta oamenii afectați de inundații din Galați. A fost sâmbătă și a gătit acolo pentru jandarmi  și forțele de intervenție și pentru oamenii ale căror case au fost afectate de inundații. A pregătit mâncare sâmbătă pentru 350 de persoane și duminică pentru 400 de persoane.  Mâncarea a gătit-o din banii lui, însă a reușit să adune și donații pentru haine și alte bunuri. Va mai merge joi și vineri să gătească în alte localități. 
I se spune Tarzan din copilărie, porecla vine de la tatăl lui care era brutar și pentru care căra mereu sacii de grâu. Se mândrește cu această poreclă și recunoaște că nu reușește să facă pâine pentru că nu-i iese niciodată coca.
Mărturisește că a fost alcoolic timp de cinci ani, consuma trei litri de votcă pe zi, iar pe lângă asta era și dependent de jocuri de noroc. Acum se mândrește cu faptul că a reușit să se lase datorită credinței, după o spovedanie care i s-a limpezit mintea, iar de atunci este foarte credincios.
Ultimul an nu a fost deloc ușor pentru familia lui. În decembrie, mama lui s-a stins, urmată apoi de tatăl socru, cuscra, soacra și cuscruș. A fost o perioadă grea, dar își revine.
 

CUM A PROMIS  CIORBĂ DE MICI LA MĂRUȚĂ, VEDEȚI ÎN INTERVIU

FOTO: CAPTURĂ PRO TV

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni