• Emisiuni
  • La Măruță
  • Adi Minune a slăbit 15 kilograme ca prin minune și și-a făcut un tatuaj! Cum povestește că i s-a schimbat viața după ce l-a văzut pe Dumnezeu

Adi Minune a slăbit 15 kilograme ca prin minune și și-a făcut un tatuaj! Cum povestește că i s-a schimbat viața după ce l-a văzut pe Dumnezeu

Pe 24 septembrie, Adi Minune împlinește 50 de ani, sărbătorește 40 de ani de carieră, iar înainte de un concert cu 3500 de invitați, a venit La Măruță.

Gallery

​Adrian Minune  a dorit să facă o schimbare în viața să și a recurs la o operația de micșorare a stomacului pe care și-o dorea de foarte mult timp. Artistul a apelat la seviciile unui medic cunoscut - doctorul Copăescu, cel care a operat-o și pe Teo Trandafir în decembrie 2013.

Nu s-a oprit cu transformările aici. Și-a făcut și un tatuaj pe spate, care îl întruchipează pe Iisus și niște scări care urcă spre cer, două păsări, dar și un om care se roagă și care stă la baza scărilor.

După ce a apărut mai slab cu 15 kilograme și și-a deschis sufletul:

Fetele mele sunt bine! Nu exită niciun divorț, așa cum s-a scris, iar dacă ar exista, nu hârtiile țin oamenii. (...) În viața asta sunt doar momente, toate trec. (...) Da, mi-am făcut tatuaj, e primul tatuaj! Are o poveste, e cu Dumnezeu, e cu Iisus Hristos, e cu o scară, iar jos la scară mă găsește pe mine, în genunchi, rugându-mă. Stânga, dreapta, sunt îngerii pe care i-am visat, i-am văzut. Prima dată au venit îngerii, apoi Dumnezeu.  Nu am vrut să spun, chestiile astea nu se spun. Prima dată au venit îngerii, o să îți zic în pauză ce mi-au spus. A apărut Dumnezeu, prima dată au apărut Îngerii, apoi a apărut Dumnezeu. A vorbit ceva, nu știu să spun, El a vorbit, nu eu. Acum doi ani.(...)  Acum trăiesc după ce mi s-a spus. După visele de noapte. Înainte nu eram atent la semne.

​Vezi un interviu special atașat 

​FOTO: PRO TV/ INSTAGRAM 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni