• Emisiuni
  • La Măruță
  • Ionela Grigore, concurenta care s-a prezentat cu mezeluri la Masterchef și a luat șorțul: "Întodeauna este familia în spatele unei gospodine sau a cuiva care gătește"

Ionela Grigore, concurenta care s-a prezentat cu mezeluri la Masterchef și a luat șorțul: "Întodeauna este familia în spatele unei gospodine sau a cuiva care gătește"

Doamna Ionela Grigore are 50 de ani, de 30 ani lucrează în domeniul carmangeriei, iar de 10 ani poate fi găsită zi de zi într-un magazin de mezeluri din Hala Obor.

Gallery

​După ce a primit șorțul Masterchef, a venit La Măruță la fel de surâzătoare și și-a spus povestea:

Da, i-am dat pe spate pe chefi. Gătesc din copilărie, am fost crescută mai mult pe la bunici, mama m-a învățat, tata ne-a părăsit când aveam șapte ani. (...) Cei care au fost azi la magazin, și-au dat coate. Mi-a fost cel mai frică de Chef Dumitrescu. (...) Întodeauna este familia în spatele unei gospodine sau a cuiva care gătește. Acasă gătesc mâncare tradițională, nu fonfleuri. Mâncare ce le place. 

 Pentru ea pe primul loc este familia și este căsătorită de 30 de ani și e o gospodină desăvârșită.
Acum are două fete și este bunică. Face parte din generația "cu cheia de gât" și a fost crescută de bunici. A gătit prima oară când avea 8 ani și a pregătit ceva pentru mama ei. Consideră că este un om bun și că viața îi scoate în cale oamenii potriviți la momentul potrivit. 
Visează că în viitor să-și deschidă propriul ei restaurant, dar deocamdată și-a măritat una dintre fete în luna iulie a acestui an și acesta e un mare eveniment în viața ei. 

FOTO: CAPTURĂ PRO TV 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni