• Emisiuni
  • La Măruță
  • Raluca Bădulescu explică hotărârea de a face conținut pentru platforma pentru adulți Only Fans: "E o decizie care mă bucură"

Raluca Bădulescu explică hotărârea de a face conținut pentru platforma pentru adulți Only Fans: "E o decizie care mă bucură"

Raluca Bădulescu și-a făcut cont pe Onlyfans în dată de 10 august și spune că pentru ea e o experiență fabuloasă. 

Gallery

VEZI UN INTERVIU CU TOTUL SPECIAL

Cu multă energie bună și foarte pozitivă, a venit La Măruță și a povestit încântată, într-un interviu cu totul special:


Nu m-am ferit de nimic, știi că sunt o persoană asumată în general. Nu am nimic de ascuns. Era ușor să aflu, se opreau IP-urile de România. E o decizie care mă bucură, nu e în dezacord cu mine sau cu stilul meu de viață. Cei care urmăresc paginile mele de social media, știu că nu postam chiar content, nu știu cum să explic, era mai îndrăzneț. Acest content pentru OnlyFans este o prelungire a fashion-ului.  Eu nu sunt niciodată dezbrăcată complet. Dar da, este o platformă destinată adulților, copiii nu au de-a face cu asta. Eu niciodată nu m-am ascuns. E de un an jumătate de când mă gândesc insistent la asta! Eu vizez la asta.  

Familia, prietenii, toți cei care mă cunosc, mă susțin. Le-am spus înainte. Nu am pierdut prieteni, nu am pierdut clienții pentru publicitate. Eu mereu mi-am trăit viața cum am vrut. Eu nu sunt model pentru nimeni, nu dau sfaturi. Singurul sfat pe care îmi permit e să faci ce te face fericit, ce vrei. 

​Raluca Bădulescu are 49 de ani, iar iubitul este cu 20 de ani mai tânăr - Rareș Grigore, care a absolvit Facultatea de Medicină Carol Davila din București. Are un fiu pe nume Alex, de  22 de ani, iar acesta a avut o reacție bună și nu a judecat decizia mamei de a-și face Onlyfans. 

FOTO: CAPTURĂ PRO TV 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni