• Emisiuni
  • La Măruță
  • Cum a reușit Mariana Anghel să slăbească din februarie 2023 44 de kilograme

Cum a reușit Mariana Anghel să slăbească din februarie 2023 44 de kilograme

Mariana Anghel, cântareată de muzică populară, are 58 de ani și a slabit 44 de kilograme din februarie 2023 pana acum. Avea 108 kg, iar acum are 65 de kg.

In februarie 2023 s-a uitat la o poza cu ea in care era pe scena, imbracata intr-o rochie neagra. Atunci a realizat ca se ingrasase foarte mult, a fost uimită de cum arăta pentru ca nu realizase pana atunci si a zis ca trebuie sa facă ceva si să înceapă o schimbare.

La Măruță, a povestit și metoda:

Orice gras nu poate să se aplece, transpiră, nu poate să urce scările. Ori pentru mine respirația e cea mai importantă. Am mers la medic, mi-a cerut niște analize, am constatat că am diabet de tip doi, colesterol, ficat foarte gras, tensiune oscilantă. M-a ajutat  cinci luni de zile cu injecții, au început să se regleze analizele, iar în febrarie a fost eliminată fierea cu pietre foarte multe, iar asta a dus și la mai mult slăbit. Am recurs la o disciplină extraordinară, am intrat pe un program de nutriție și asta m-a ajutat să schimb totul. am făcut și șase luni de terapie, orice problemă are și o cauză emoțională. 

Acum, artista a scos din alimentație glutenul, zaharul si prăjelile. Dupa ce s-a operat de fiere, a tinut un regim dat de medici si a reusit sa mai slabeasca inca 28 de kilograme.


Dupa operatia de fiere cateva luni nu a avut voie sa faca miscare, însa spune ca acum vrea sa se apuce si de sport.

VEZI VIDEO ATAȘAT

FOTO: CAPTURĂ PRO TV 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni