• Emisiuni
  • La Măruță
  • Andreea Marin, despre fiica Violeta care se pregătește să plece la facultate în America: "Sunt un om foarte stăpân pe mine, dar e foarte greu "

Andreea Marin, despre fiica Violeta care se pregătește să plece la facultate în America: "Sunt un om foarte stăpân pe mine, dar e foarte greu "

La Măruță, cu energie bună, dar și cu sufletul deschis, Andreea Marin a venit și a povestit despre fiica ei care se pregătește de facultate în SUA.

Gallery

​Vezi fotografiile din Galeria Foto

Violeta este în ultimul an de liceu, cel mai greu și s-a hotărât să dea admitere la drept în America. Pe lângă efortul de învățare aproape fără oprire și voluntariatul care o pasionează și la care nu renunță - doar somnul, și acela impus, poate fi numit răgaz, a hotărât să urmeze în paralel cu liceul ei și un al doilea sistem de învățământ, unic în România, AmSchool ( AmSchool / The School of the Future ), acreditat internațional. 
Îl va urmă în sistem Dual Diploma, învățând mult online individual și mergând mai puțin fizic la această a două școală - pentru că doar astfel îi permite timpul. Îi va aduce un plus la admitere peste hotare și pentru viitor. 

"Sunt un om foarte stăpân pe mine, dar e foarte greu ca singurul copil să se pregptească să plece undeva mai îndepărtat. (...) E un sistem care o atrage mai mult, nu spune nimeni că nu se poate întparce, vom vedea. (...) Am învățat acolo și e o mare diferență față de Europa, nu România. Îmi făcea plăcere să merg la școală. Nu mi-a plăcut mai  mult America decât Europa din punct de vedere culturall, dar sistemul de învățământ e mult peste."

FOTO: PRO TV/ INSTAGRAM 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni