• Emisiuni
  • La Măruță
  • Diana Dumitrescu, după ce a trecut la Cultul Penticostal, un interviu cu totul special la Măruță: "Eu cred că nu e nimic mai bun în viață decât să mergi după voia Domnului și după Scriptură"

Diana Dumitrescu, după ce a trecut la Cultul Penticostal, un interviu cu totul special la Măruță: "Eu cred că nu e nimic mai bun în viață decât să mergi după voia Domnului și după Scriptură"

Diana Dumitrescu spune că a vorbit cu Dumnezeu de când era mică, deși nu mergea des la Biserică. Acum, prin Biserica Betel de la Cultul Penticostal a învățat să se roage și să îi ceară lui Dumnezeu exact ce are nevoie.

Gallery

​La Măruță a povestit:

Da, sunt un alt om. Sunt mult mai împlinită, împăcată, liniștită. (...) S-a întâmplat ceva în Biserică pe 1 ianuarie. Mi-a vorbit Dumnezeu prin predică și muzică. Eu l-am cunoscut pe Dumnezeu și atunci când Dumnezeu îți vorbește, trebuie să Îl urmezi. E greu de descris în cuvinte. Când te rogi, eu cred că e important să te rogi cu sinceritatea unui copil. Eu cred că nu e nimic mai bun în viață decât să mergi după voia Domnului și după Scriptură. 

​Oamenii din jurul ei îi spun că se duce prea des la Biserică, însă ea e sigură că, la un moment dat, și soțul ei va face acest pas - cu toate că acum nu o crede nici pe ea până la capăt. 

Vezi video atașat

FOTO: CAPTURĂ PRO TV 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni