• Emisiuni
  • La Măruță
  • Tili Niculae, despre fiica ce a făcut AVC acum un an, când adolescenta avea 12 ani

Tili Niculae, despre fiica ce a făcut AVC acum un an, când adolescenta avea 12 ani

Mereu veselă și plină de energie, spontană, haioasă și asumată - că tot e la modă acest cuvânt - Tili Niculae se împarte și ea între grădiniță lui Radu și școală Sofiei.

Gallery

Puțini știu însă prin ce cumpăna a trecut Tily acum fix un an, iar La Măruță a venit să-și mărturisească experiența. Deși redacția La Măruță știa despre ce traversa Tily, i s-a respectat intimitatea și abia acum vedeta a dezvăluit pe larg.

Nu am mai povestit public despre asta. Mi-ați respectat dorința. A contat foarte mult. Acum un an de zile Sofia, avea 12 ani atunci, a făcut 13. Zicea că mă doare capul. (...) La zece minute mi-a zis că nu mai văd cu ochiul drept. Voiam să o las în cadă, dar i-am cerut permisiunea să stau cu ea la baie. piciorul drept i s-a întors, am crezut că e un deficit de magneziu. I s-a întors mâna. M-am prins că e ca un accudent cerebral după nu a mai vorbit. 

Nu mai vorbea nimic, apoi a început să vorbească în engleză, vorbea foarte greșit și ea vorbește impecabil. Era prima dată când se întâmpla. A venit ambulanța, am avut niște medici extraordinari. 

Creierul i-a ieșit curat, a fost un accident ischemic tranzitoriu, dar are noroc că a rămas cu sechele. Și-a revenit, ia medicamentație pe viață și sperăm că prin sport să depășească. 

Vezi un video emoționant 

Tily a depășit o mulțime de alte momente grele, cu un optimism și o putere fantastice, fiica ei se simte bine acum și are medicamente pe viață. 

FOTO: CAPTURĂ PRO TV 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni