• Emisiuni
  • La Măruță
  • Ioana Stoica. tânăra care a făcut anunț matrimonial la Masterchef vrea acum șorț La Măruță

Ioana Stoica. tânăra care a făcut anunț matrimonial la Masterchef vrea acum șorț La Măruță

La Măruță a impresionat cu energia ei pozitivă Ioana Stoica, tânăra care a fpcut senzație la Masterchef cu...ținuta ei.

Ioana Stoica are 30 de ani și este proprietara unui magazin alimentar. 
A avut o copilărie minunată, a fost crescută de bunici pentru că părințîi s-au mutat când ea era clasa a 5-a în Galați, pentru că se ocupau cu comerțul, iar în fiecare weekend reveneau în Capitală. Bunicul în fiecare dimineață ii aducea pateuri calde cu brânză, iar amintirea asta o face și acum fericită. 
Părinții au revenit definitiv în București de 6 ani, când ea și-a pierdut bunicul, iar acum tatăl o ajută la magazinul alimentar pe care-l are. Acest magazin este deschis de 9 ani. Susține că seamănă mai mult cu tatăl și bunicul decât cu mama, această este mult mai docilă și nu la fel de curajoasă. 

Vezi video atașat

Simpatica Ioana a terminat Relații Comerciale, iubește moda și o opresc persoanele pe stradă pentru a o complimenta, mereu are ținute interesanate. Practic este un mic infleuncer în online. Și la Masterchef a  făcut senzație cu ținuta foarte sexy. 

Participarea la MasterChef și-o imagina ca o reiventare pentru că pentru ea gătitul este limbajul iubirii.Își dorește să aibă cafeneau ei, să aibă diferite prăjiturele, poate și flori de vânzare. 
Chiar dacă nu a primit șorțul Masterchef, a promis că revine cu mâncare La Măruță și abia alteaptă să i se dea șorț de acolo. 
Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni