• Emisiuni
  • La Măruță
  • Sorin Mitrea, de la Ro-Mania, La Măruță, după ce a luat șorțul Masterchef: "Nu poți să dai poze cu iubita mea, că e model de nud. Face fotografii de lenjerie intimă și câteodată fără lenjerie initimă"

Sorin Mitrea, de la Ro-Mania, La Măruță, după ce a luat șorțul Masterchef: "Nu poți să dai poze cu iubita mea, că e model de nud. Face fotografii de lenjerie intimă și câteodată fără lenjerie initimă"

Sorin Mitrea a luat șorțul Masterchef și trece în etapă următoare. Preparatului lui a fost supă Tom Kha Gai, iar după Masterchef a venit chiar La Măruță.

Sorin are 44 de ani, este căpitan de barcă și este membru fondator Ro-Mania. A început să facă muzică la 16 ani, iar în prezent face asta pentru plăcerea lui - ascultă ce iubește în timp ce gătește.

Este skipper pe timpul verii, iar iarna îl ajută pe tatăl sau în service-ul auto al familiei. A început să gătească în momentul în care s-a mutat singur și a fost nevoit să se responsabilizeze. Mai pe scurt, călătorind și descoperind noi gastronomii, a dorit să reproducă acasă ceea ce a întâlnit.

Am acasă un studio și mai fac muzică pentru pubicitate și pentru plăcerea mea. Sunt singur, nu mă însor, fug de căsătorie și copii. Am iubită tânără de vreo 5 ani, are 26-27 de ani. Stă cu mine, dar nu ne gândim la căsătorie. Dragoste liberă. Dar sunt gelos, orice bărbat e gelos. Dar nu sunt posesiv. (...) E bine pe Instagram ea, dar nu poți să dai poze cu ea, că e model de nud. Face fotografii de lenjerie intimă și câteodată fără lenjerie initimă. Sumt fotografi de nud. 

Mai în glumă, mai în serios, spune că gătitul, în combinație cu meseria de artist a fost mereu un magnet pentru domnișoare. La Masterchef a fost susținut de foștii colegi de la Ro-Mania, dar și de iubita sa, Georgiana. 

​Pe Georgiana am cunoscut-o pe net, pe Instagram, m-am ținut după ea un an, Părinții ei sunt mișto rău. 

Sorin este pasionat de horticultură, are propriul solar, este vegetarian de 5 ani - se gândește la sustenabilitate și este singurul din gașcă care gătește. Gătește carne însă nu gustă și susține că își da seama de gustul mâncărurilor doar din miros.

Visul sau este să deschidă un local mic și cochet, în care să gătească cu ingrediente proaspete.

FOTO: CAPTURĂ PRO TV 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni