La Măruță, Chefii au venit chiar înainte de a debuta Masterchef și au acceptat provocarea sosurilor picante ale lui Măruță.
Am aflat astfel că cel mai zgârcit e considerat Florin Dumitrescu, dar și că Sorin Bontea e "ulei" pentru Cătălin Scărlătescu și Dumitrescu e "scorțișoară", în condițiile în care Chef Scărlătescu e alergic la scorțișoară.
Chefii au fost cât se poate de sinceri și au mâncat picant mai mult de plăcere. Cel puțin Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scprlătescu, pentru că Chef Florin Bontea nu prea se bucură de iute. La un moment dat, siderat de deschiderea Chefilor, Măruță chiar a declarat:
În plus, chefii au văzut imagini de la debutul lor, dar și din sezonul care umrează să înceapă:
Noul sezon Masterchef marchează revenirea celor trei chefi alături de care a început acest format: Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Show-ul este prezentat de Gina Pistol. Mii de români s-au înscris la preselecțiile MasterChef din dorința de a-i impresiona pe chefi, a câștiga titlul de MasterChef România 2024 și premiul în valoare de 75.000 Euro.
Sezonul începe cu etapa audițiilor – în care fiecare concurent gătește un preparat în back kitchen (nu în fața chefilor) și îl finalizează / montează în 5 minute, de față cu cei trei, în timp ce se prezintă. După etapa aceasta, toți cei care iau șorțul ajung în bootcamp, de acolo, cei mai buni 20 de concurenți intră în bucătăria MasterChef.
Sezonul vine cu o noutate: un șorț auriu – pe care cei trei chefi îl pot da în etapa audițiilor unui singur concurent care-i impresionează. Șorțul îi oferă acestuia acces direct în bucătăria MasterChef și-l califică în top 20, cei mai buni concurenți ai sezonului.
FOTO: CAPTURĂ PRO TV