• Emisiuni
  • La Măruță
  • Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu , la sosurile picante ale lui Măruță: " Ești sigur că citim? Se poate strica relația de pietenie dintre voi!"

Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu , la sosurile picante ale lui Măruță: " Ești sigur că citim? Se poate strica relația de pietenie dintre voi!"

La Măruță, Chefii au venit chiar înainte de a debuta Masterchef și au acceptat provocarea sosurilor picante ale lui Măruță.

​Am aflat astfel că cel mai zgârcit e considerat Florin Dumitrescu, dar și că Sorin Bontea e "ulei" pentru Cătălin Scărlătescu și Dumitrescu e "scorțișoară", în condițiile în care Chef Scărlătescu e alergic la scorțișoară. 

Chefii au fost cât se poate de sinceri și au mâncat picant mai mult de plăcere. Cel puțin Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scprlătescu, pentru că Chef Florin Bontea nu prea se bucură de iute. La un moment dat, siderat de deschiderea Chefilor, Măruță chiar a declarat:

 "Ești sigur că citim? Se poate strica relația de pietenie dintre voi!"

Vezi un VIDEO cu totul amuzant

În plus, chefii au văzut imagini de la debutul lor, dar și din sezonul care umrează să înceapă:

Chef Florin Dumitrescu: Stai așa, că noi nu am văzut imaginile astea niciodată! Ce față ai, Cătălin! 

Sezonul 9 MasterChef România, prezentat de Gina Pistol, începe marți, 10 septembrie, de la ora 20:30, la PRO TV și pe VOYO.


Noul sezon Masterchef marchează revenirea celor trei chefi alături de care a început acest format: Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Show-ul este prezentat de Gina Pistol. Mii de români s-au înscris la preselecțiile MasterChef din dorința de a-i impresiona pe chefi, a câștiga titlul de MasterChef România 2024 și premiul în valoare de 75.000 Euro.

Sezonul începe cu etapa audițiilor – în care fiecare concurent gătește un preparat în back kitchen (nu în fața chefilor) și îl finalizează / montează în 5 minute, de față cu cei trei, în timp ce se prezintă. După etapa aceasta, toți cei care iau șorțul ajung în bootcamp, de acolo, cei mai buni 20 de concurenți intră în bucătăria MasterChef. 

Sezonul vine cu o noutate: un șorț auriu – pe care cei trei chefi îl pot da în etapa audițiilor unui singur concurent care-i impresionează. Șorțul îi oferă acestuia acces direct în bucătăria MasterChef și-l califică în top 20, cei mai buni concurenți ai sezonului. 

FOTO: CAPTURĂ PRO TV 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni