• Emisiuni
  • La Măruță
  • Gina Pistol: "Îmi place să gătesc! Ce fac cel mai mult? Ce îi place lui Andrei! Dacă îi fac asta..."Vezi imagini excepționale cu Gina Pistol"

Gina Pistol: "Îmi place să gătesc! Ce fac cel mai mult? Ce îi place lui Andrei! Dacă îi fac asta..."Vezi imagini excepționale cu Gina Pistol"

Sezonul 9 MasterChef România, prezentat de Gina Pistol, începe marți, 10 septembrie, de la ora 20:30, la PRO TV și pe VOYO.

Gallery

Îniante de a începe Masterchef, Gina Pistol a venit La Măruță, a admirat poze din copilărie sau din tinerețe și a povestit despre show și despre viața de familie:​

"La 20 de ani nu aveam copil și dormeam mai bine. (...) Da, am avut grijă de frati-meu, aveam șase ani când am divorțat. O perioadă a fost ruptă relația dintre mine și tatăl meu, apoi am reluat.


Îmi place să gătesc și îmi place să îmi cumpăru eu dimineața toate cele, toate proaspete! Nu gen gătește-mi și mie ce e în frigider. Ce fac cel mai mult? Ce îi place lui Andrei, puiul indian! Chicken curry.  Dacă îi fac lui Andrei pui indian, e cel mai fericit! Două zile mă scot. (...) Știu să gătesc, îi mai fac lu' fii-mea că nu îi dăm zahăr din comerț. 

VEZI IMAGINI SPECIALE, INCLUSIC CU GINA ÎN COPILĂRIE, ÎN VIDEO ATAȘAT 

Acolo sunt eu, aia mică, da, uite. Fii-mea, uitându-mă la ea, să știi că seamănă și cu mine. Doamne, sprâncenele alea, le aveam și eu, și vecina de la șapte.

Noul sezon Masterchef marchează revenirea celor trei chefi alături de care a început acest format: Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Show-ul este prezentat de Gina Pistol. 
Mii de români s-au înscris la preselecțiile MasterChef din dorința de a-i impresiona pe chefi, a câștiga titlul de MasterChef România 2024 și premiul în valoare de 75.000 Euro.
Sezonul începe cu etapa audițiilor – în care fiecare concurent gătește un preparat în back kitchen (nu în fața chefilor) și îl finalizează / montează în 5 minute, de față cu cei trei, în timp ce se prezintă. După etapa aceasta, toți cei care iau șorțul ajung în bootcamp, de acolo, cei mai buni 20 de concurenți intră în bucătăria MasterChef. 
Sezonul vine cu o noutate: un șorț auriu – pe care cei trei chefi îl pot da în etapa audițiilor unui singur concurent care-i impresionează. Șorțul îi oferă acestuia acces direct în bucătăria MasterChef și-l califică în top 20, cei mai buni concurenți ai sezonului. 

FOTO: CAPTURĂ PRO TV/ INSTAGRAM 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni