• Emisiuni
  • La Măruță
  • Răzvan Raț, alături de soție și de fiica sa, în interviu La Măruță! Ce răspund la testul cuplului - testul suprem

Răzvan Raț, alături de soție și de fiica sa, în interviu La Măruță! Ce răspund la testul cuplului - testul suprem

​Răzvan Raț , fostul căpitan al naționalei României și investitor la Imperiul Leilor,  se ocupă acum intens de afacerile pe care le are în România și Ucraina, dar și de familia lui.

Gallery

E căsătorit cu Iulia, pe care a cunoscut-o la Donețk și care a renunțat la propria ei carieră pentru a-și întemeia o familie alături de fotbalist. Nicole, fiica celor doi, are treisprezece ani și jumătate, e adolescentă, tocmai a început școala în clasa a VIII-a și își dorește să devină jurnalistă.

În Testul Cuplului am aflat că Iulia e cea care gătește, că ea e și cea mai supărăcioasă și că Răzvan duce gunoiul mai des în casă. Persoana care cheltuie mai mulți bani e tot Răzvan - "pe mașini", Iulia e cea mai amuzantă, iar "fetele sunt la putere"  pentru că Iulia și Nicole spun că au mereu dreptate. 

În același timp, s-a stabilit că Răzvan vorbește foarte mult la telefon "și cu alte planete", că gelozia e încă un subiect de dezbătut și că tot Răzvan sforăie mai tare.

VEZI UN VIDEO SPECIAL ATAȘAT 

VEZI VIDEO ATAȘAT

De curând, Răzvan Raț a fost invitat la Măruță alaturi de fiica Nicole și, cu sinceritate, a mărturisit:

Acum începe să îmi fie frică, așa...Începe să se transforme fizic, după cum vezi, și nu îmi place. Am încredere în educația pe care a primit-o, am teamă de anturaj care poate să influențeze anumite lucruri. Chiar dacă educația e bună, există acest pericol, nu poți să te ascunzi. (...) Nu stau bine la răbdare. (...) Cred că meseria asta de părinte e cea mai grea. Ești într-un domeniu în care nimeni nu știe ce e cel mai bine, pentru că fiecare copil e unic în felul lui. 

FOTO: CAPTURĂ PRO TV/ INSTAGRAM 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni