• Emisiuni
  • La Măruță
  • Cosmin Nedelcu, adică Micutzu, la sosurile picante ale lui Măruță! Ce vedetă are blocată pe Instagram

Cosmin Nedelcu, adică Micutzu, la sosurile picante ale lui Măruță! Ce vedetă are blocată pe Instagram

"Aveam o sinuzită, s-a dus tot! Mulțumesc foarte mult emisiunii lui Cătălin Măruță că mi-a desfundat tot! Mamă, cât de rău e!" Acestea au fost concluziile lui Cosmin Nedelcu după ce a încercat probabil cele mai picante sosuri care se găsesc acum pe piață.

Gallery

​A dat și nume - de exemplu a menționat o  fostă bebelușă roșcată sau pe Matei Dima , Valentin Teodosiu și Șerban Pavlu, Dan Helciug, Ștefan Bănică Junior și Văru' Săndel, dar cel mai mult a mâncat iute și a ajuns aproape la lacrimi. Pe Monica Bîrlădeanu a precizat-o de două ori, dar nu a dezvăluit de ce. 

A mărturisit că i-a plăcut pe toți cei pe care i-a avut invitați la podcast, dar a avut niște blocaje cu Adrian Văncică pentru că nu s-au calibrat în privința subiectelor. 

Mai mult, a mărturisit că i-ar trimite la muncă la salubritate trei luni în folosul comunității pe Alex Bogdan, Andi Vasluianu și pe Carol Ionescu. 

A confirmat că îl are pe Alex Bogdan blocat pe Instagram, dar nu mai ține minte de ce și nu îl mai gp

Sunt 934 de oameni blocați pe Instagram, din juma de milion e ok. Nu îl găsesc. Pentru mine, pe Instagram, Alex nu există. 

Turneul lui Micutzu se numește ÎN FOLOSUL COMUNITĂȚII, începe în dată de 20 septembrie, la Medgidia și va cuprinde 38 orașe - 13 au fost anunțate deocamdată. Turneul a mai avut o etapă, încheiată pe 13 iunie. Partenerii de scenă vor fi Alex Ioniță, Geo Adrian și George Dumitru

FOTO: CAPTURĂ PRO TV/ INSTAGRAM 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni