• Emisiuni
  • La Măruță
  • Un artist faimos alături de care cântă acum Andreea Bănică s-a apucat de muzică după ce în copilărie o urmărea la concerte! Ce poză fabuloasă de acum aproape 20 de ani au împreună

Un artist faimos alături de care cântă acum Andreea Bănică s-a apucat de muzică după ce în copilărie o urmărea la concerte! Ce poză fabuloasă de acum aproape 20 de ani au împreună

Andrei Bănuță este unul dintre cei mai apreciați artiști ai generației sale, dar a ajuns aici după multă muncă și mult vis. 

VEZI VIDEO ATAȘAT

Gallery

​Unul dintre idolii din copilărie a fost Andreea Bănică, născută în același oraș și pe care o urmărea la toate concertele din copilărie.


Andreea Bănică: Îmi aduc aminte de copilul acesta, normal, știu că e din Eforie și știu cât de mult a luptat. (...) Mi-a zis că are o poză, am zis că nu vreau să o văd, după lansare am zis, Doamne, cum să ai o poză cu noi doi așa!?

Andrei Dunuță: Andreea a fost în public la prima, prima cântare, la cor, la orimul concert. Era iarnă, eram în Orășelul Copiilor. Ne-a spus să zâmbiți.

​Poza pe care cei doi o au împreună este făcută în vara lui 2004, la Teatrul de Vara din Eforie Sud.
Atunci cei doi cântau împreună  "Ai gresit, dar nu te pot uita" , ea pe scena, el din public.

Astazi cei doi cântă acelasi refren. Andreea Bănică și Andrei Bănuță reinterpretează cu emoție hitul „Ai greșit” al trupei Blondy, aducându-l din nou în prim-planul muzicii românești.

În această reîntoarcere muzicală, Andreea Bănică și Andrei Bănuță reușesc să îmbine armonios influențele din trecut cu vibe-ul modern și fac din „Ai greșit” un hit captivant.

FOTO: CAPTURĂ PROTV/ INSTAGRAM 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni