• Emisiuni
  • La Măruță
  • Ce frumoasă e fiica adolescentă a lui Răzvan Raț: "S-au schimbat foarte multe, începe să îmi fie frică! Începe să se transforme fizic așa și nu îmi place"

Ce frumoasă e fiica adolescentă a lui Răzvan Raț: "S-au schimbat foarte multe, începe să îmi fie frică! Începe să se transforme fizic așa și nu îmi place"

Nicole, fiica frumoasă a lui Răzvan Raț, are treisprezece ani și jumătate, e adolescentă, tocmai a început școala în clasa a VIII-a și își dorește să devină jurnalistă.

Gallery

​Cu sinceritate, Răzvan Raț a mărturisit:

Acum începe să îmi fie frică, așa...Începe să se transforme fizic, după cum vezi, și nu îmi place. Am încredere în educația pe care a primit-o, am teamă de anturaj care poate să influențeze anumite lucruri. Chiar dacă educația e bună, există acest pericol, nu poți să te ascunzi. (...) Nu stau bine la răbdare. (...) Cred că meseria asta de părinte e cea mai grea. Ești într-un domeniu în care nimeni nu știe ce e cel mai bine, pentru că fiecare copil e unic în felul lui. 

​La rândul ei, Nicole a mărturisit:

Da, tatălui meu îi e frică să nu merg pe căile greșite. (....) Daaa, e bine să ai încredere în mine. (....) Cel mai mult mie  îmi place să fac voleyball, îmi plăcea de mică, dar am dat mai multă atenție gimnasticii. 

Vezi un interviu special în VIDEO atașat

​FOTO: PRO TV 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni