• Emisiuni
  • La Măruță
  • Sebastian Dobrincu, lecții importante în Indonezia: "Dacă începi de sus și cazi, doare tare, am trecut de la vilă și piscină la trei metri pătrați fără aer condiționat"

Sebastian Dobrincu, lecții importante în Indonezia: "Dacă începi de sus și cazi, doare tare, am trecut de la vilă și piscină la trei metri pătrați fără aer condiționat"

Sebastian Dobrincu a stat o lună în Indonezia și a învățat enorm de multe lucruri din această perioadă.

Gallery

​Vedeta spune că a înțeles că împlinirea provine din lucrurile mici, din procesul pe care îl avem de parcurs până la țelul final. Mai mult, îi sfătuiește pe toți să trăiască în prezent și să se bucure de fiecare etapă a dezvoltării. A două lecție face referire la faptul că el crede că a ajuns la jumătatea vieții după ce a împlinit 26 de ani pe 30 august. Perspectiva o are după ce a auzit un psiholog care susținea că, după 20 de ani, viața e în general repetitivă. În aceste condiții, Sebastian susține că rutină este cea care face să ni se pară că timpul zboară, iar sfatul sau pentru toată lumea este să se scape de rutină.

În indonezia, financiar mă ajungea mai mult în Grecia. Eu am mers în munți. O cameră de trei metri pătrați, cu baie împărțită la șase oamnei. M-am dus într-un loc unde se strâng mai mulți oameni. Am făcut prima dată pe turistul, asta a fost greșeala, dacă începi de sus și cazi, doare tare, am trecut de la vilă cu piscină la trei metri pătrați fără aer condiționat. A fost însă o experiență revelatoare din alte puncte de vedere.

Mai în glumă mai în serios, ca să își facă o bucurie și să iasă din rutină, Sebastian Dobrincu și-a cumpărat un Ferrari cu patru locuri (250.000) de euro. Asta în timp ce, pe pagina lui de Instagram apare un filmuleț conform căruia caută cumpărător pentru mașina sa Lamborghini.

FOTO: CAPTURĂ PRO TV/ INSTAGRAM 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni