• Emisiuni
  • La Măruță
  • Irina Rimes, despre noul sezon Vocea României, dar și despre planurile de căsătorie

Irina Rimes, despre noul sezon Vocea României, dar și despre planurile de căsătorie

Chiar acum se filmeaza sezonul cu numar 12 dIN Vocea Romaniei, iar Irina Rimes a venit La Măruță să povestească despre tot ce se pregătește. 

Gallery

​Artista a iesit pe locul 2 in ultimele doua sezoane, iar despre ce urmează a povestit chiar cu unul dintre colegii și oamenii dragi de pe platou, cu Pavel Bartoș. 

"Eu nu am luat niciodată locul unu, dar a fost mereu locul doi cinstit. La școală eram mereu pe locul doi, dar uite unde m-a adus locul doi, pe scaun în juriul de la Vocea României."

In acest sezon, la Vocea României, noutatea e reprezentată de butoanele de superblock pentru antrenori. Pe 13 septembrie începe un nou sezon, difuzat atât pe PRO TV, cât și pe VOYO. 

​VEZI VIDEO ATAȘAT 

Irina Rimes are parte de evenimente speciale în această perioadă. Mai precis, pe 28 septembrie are concertul"Descântatele", la Arenele Romane.

Mai mult, pe 22 august, artista a avut parte de aniversarea ei specială  a implinit 33 de ani.

"O să mă mărit când o să fie. Am făcut o dată o piesă în limba franceză, el s-a pus în genunchi și m-a cerut cu un elastic de păr. Eu nu vreau bijuterii, nu vreau inel, nu port, vreau o călătorie, Nu știu câți copii vreau, știu sigur că vreau să înfiez."

FOTO: CAPTURĂ PRO TV/ INSTAGRAM 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni