Nicușor Dan, cel mai sincer interviu La Măruță

Nicușor Dan a fost invitat La Măruță, a stat de vorbă cu Pavel Bartoș și a dat răspunsuri cât se poate de interesante.

Primarul Capitalei a fost extrem de deschis și a vorbit cât se poate de sincer:

Mi-e dor de vârsta aia, nu de pletele pe care le aveam. (...) 

În vacanță am fost două săptămâni în Bulgaria, apoi am făcut o săptămână la bunici. Am lucrat în perioads aia, am avut niște ședințe pe calculator.

Cel mai important avantaj ca primar e că decide lucruri. Înainte eram ONG-ist, m-a mai luat Poliția, m-a mai pus în dubă, acum ai parte din decizie, te mai consulți cu Consiliul. Dezavantaje, nu mai ai intimitate Tot avantaj e interacțiunea cu oamenii. (...) Eram cu copiii acum câteva săptămâni, un om a venit cu mașina, să știi că îmi place de tine că nu furi. Oamenii mă întreabă de ce nu au căldură, de ce e trafic, unii îmi spun că sunt hoț ca alții.

​Sunt un om calm, un ardelean, mă enervez rar, când mă enervez, încerc să disimulez. În politică, cu omul cu care ești tentat să te cerți, poate ai nevoie de el și îți faci un plan înainte.

Romantic am mai deveit după ce s-a născut fetița mea, ea m-a învățat să fiu mai... Sunt un bărbat care, dacă a spus o dată că suntem bine, nu mai e nevoie să zic încă o dată și încă o dată. Dar fetița mea m-a învățat. Fac surprize, dar în relația de cuplu mai rar.(...) Cel mai romantic, când am împlinit zece ani, am făcut autostopul până la Vamă. Am stat puțin, hai să mergem în Ruse, să vedem cum e Ruse.

Pe trafic e bine că nu am mers în mai rău și e bine că am mai dus oamenii către transportul în comun. (...) Peste noapte aș schimba clasa politică (râde n.a). (...) Acum traficul o să fie mai bine, reparăm 50 de km tramvai, aducem tramvaie, aducem semafoare inteligente, o să fie mult mai bine, dar nu spectaculos. Tramvaiul o să fie o opțiune.


Eu am devenit primar pentru că m-am luptat cu primarii de dinainte. Nu am am văzut ăn clasa politică pe altcineva. Nu trebuie să fim toți primari, să facă toți bine ce fac. Eu am încă încredere în România.

Vezi video atașat, cu un interviu cu totul interesant 

Foto: Captură La Măruță 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni