• Emisiuni
  • La Măruță
  • La Măruță a intrat în culisele Masterchef ! "Chefii ascund multe secrete"

La Măruță a intrat în culisele Masterchef ! "Chefii ascund multe secrete"

Covor roșu și o experiență fine dining!

De asta au avut parte valorile sportului românesc, care s-au reunit la cină pregătită de concurenții Masterchef. Aceștia au gătit sub presiune maximă pentru Ilie Năstase, Florin Răducioiu, Laurențiu Reghecampf, Răzvan Raț sau Elisabeta Lipă.

​Corespondentul La Măruță, Cristina Petrescu, a intrat fix în culise și l-a prins pe Chef Sorin Bontea cântând. După ce a exclamat "chefii au secrete nebănuite", Chef Sorin Bontea a declarat amuzat:

Chef Sorin Bontea: "Nu știu cuvintele. Nu am avut ingrediente secrete, am avut ingrediente de calitatepentru că am avut invitați de calitate. Invitați de onoare, nu am văzut în viața me atâtea medalii la un loc. Sunt oameni foarte dragi, foarte simpatici, foarte buni și sper că ne-am ridicat la nivelul lor. "

VEZI VIDEO ATAȘAT, CU MULTE MOMENTE SPECIALE! DUPĂ CUM AFLĂM CHIAR DIN VIDEO, UN FEL DE MÂNCARE CE A IMPRESIONAT E...CEAPA UMPLUTĂ

Cel mai tare cooking show din lume revine în această toamnă la PRO TV și pe VOYO!

Cei trei vor avea un invitat special în fiecare ediție, care îi va provoca să gătească cu resturile rămase din probele MasterChef. Gina Pistol și cei trei chefi sunt încântați să cunoască publicul VOYO, în MasterChef: Restul e plăcere!

FOTO: PRO TV 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni