• Emisiuni
  • La Măruță
  • Crina Abrudan, despre experiența în Peru: "La una din ceremoniile cu ayahuasca m-am speriat, nu știu de ce"

Crina Abrudan, despre experiența în Peru: "La una din ceremoniile cu ayahuasca m-am speriat, nu știu de ce"

Crina a fost pentru a două oară în Peru și a stat trei săptămâni cu scopul de a scăpa de fricile care spune ea că nu mai vrea să îi conducă viața. 

Gallery

​Vedeta a stat zece zile într-un retreat șamanic în junglă amazoniană, de una singură. Spune că zece zile de retreat șamanic în junglă îți schimbă viața și de aceea s-a întors. 

Ca localizare, a fost în deșertul Ica, la 300 de km de Lima și a apelat la șamani. 

​La Măruță, Crina a povestit:

La una din ceremoniile cu ayahuasca m-am speriat, nu știu de ce, acum doi ani, e greu să îți controlezi corpul. Am zis atunci că eu nu mai fac altceva pentru că îți este foarte rău. Nu e voie în România nimic din ce se face acolo.Și nu e legal decât în America de Sud și în câteva state din America. (...) M-am simțit foarte bine după primul, de aceea m-am dus a doua oară. (...) Se spune că ayahuasca rămâne în corpul tău șase luni. (...) Am plecat singură și m-am întors singură. Prima dată m-am dus cu un grup. Nu mi-a fost frică. 

Ayahuasca este o băutură originară din America de Sud, fiind preparată în principal prin fierberea speciilor vegetale Banisteriopsis caapi și Psychotria viridis. Este utilizată în medicina tradițională spirituală în ceremoniile triburilor indigene din regiunea bazinului fluviului Amazon.

VEZI ÎN VIDEO ATAȘAT IMAGINI FILMATE DE CRINA ÎN PERU 

FOTO: CAPTUR PRO TV/ INSTAGRAM 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni