• Emisiuni
  • La Măruță
  • Omul datorită căruia David Popovici este într-o super formă, Dragos Lucan, La Măruță!

Omul datorită căruia David Popovici este într-o super formă, Dragos Lucan, La Măruță!

Dragoș Luscan l-a însoțit pe David la Paris, consideră că sportul e experiența de viață care te poate ajuta cel mai mult, mai ales dacă îl faci de mic și lucrează cu sportivul campion de șapte ani.

Gallery

​Despre secretele lui David Popovici spune La Măruță:

Noi privim nutriția ca pe un fel de motorină pentru corp, Cu cât e mai adecvată, cu atât performează la un nivel mai înalt.

Întrebat de Măruță dacă are un aliment care nu îi lipsește din meniul de campion, preparatorul sportivului a precizat:

David are o alimentație destul de echilibrată, nu îi lipsesc legume și fructe. Nu există un aliment minune. (...) Totul se lucrează după program, e enorm de multă disciplină, totul e calculat. (...) David Popovici reușește să se motiveze să muncească foarte mult și să țină oamenii buni lângă el.

​Preparatorul campionului este licențiat în “Sport și performanță motrică” și ”Kinetoterapie și motricitate specială” și este absolvent al masterului ”Nutriție și remodelare corporală” din cadrul UNEFS. A colaborat cu sportivi români din topul mondial, precum David Popovici, Simona Halep, Cristina Neagu, Horia Tecău și Florin Mergea și spune că lucrează cu mulți alții pe care îi vede viitori campioni. 

David Popovici a ajuns la el după niște probleme pe care le-a avut la genunchi. Iar de atunci s-a dezvoltat o relație bazată pe foarte multă încredere.

DAVID POPOVICI  LA JOCURILE OLIMPICE:

- David Popovici, bronz la 100 de metri liber, la Jocurile Olimpice de la Paris! Românul a fost devansat de Pan Zhanle, care a devenit primul chinez din istorie care ia aur olimpic în "proba regină" a înotului, și de Kyle Chalmers. 
- David Popovici a câștigat medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Paris, la proba de 200 m liber, cu timpul de 1:44:72, după o cursă cu un final dramatic, terminând la doar două sutimi de locul doi.

FOTO: LA MĂRUȚĂ/ INSTAGRAM 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni