• Emisiuni
  • La Măruță
  • Imagini exclusive de la botezul fiului Vlăduței Lupău! De ce și-a adaptat Andra ținuta la petrecere, în condițiile în care codul vestimentar a fost " totul alb"

Imagini exclusive de la botezul fiului Vlăduței Lupău! De ce și-a adaptat Andra ținuta la petrecere, în condițiile în care codul vestimentar a fost " totul alb"

Andra și Cătălin Măruță au mers la Cluj special ca să fie nași pentru micul Isaia, iar în prima emisie La Măruță din acest sezon am admirat imagini în exclusivitate din ziua cea mare.

Gallery

​Dacă botezul s-a desfășurat pentru fiul lui Adu Rus și al Vlăduței Lupău în aceeași biserică în care a fost creștinat și băiatul cel mare al cuplului, petrecere cu fast s-a organizat într-un cadru de vis, într-o zonă de munte.

Vedeți imagini exclusive, difuzate chiar de nașul Măruță, în Galeria Foto de mai sus

La evenimentul unde dress code-ul a fost "all whiteȚ - totul alb, așa cum era și decorul fabulos,  au fost invitate aproximativ 200 de persoane. Pentru ca petrecerea să iasă ca la carte, Vlăduța Lupău a apelat la un organizator de evenimente extrem de cunoscut în Cluj. 

Meniul a cuprins: platouri tradiționale, paste în roată de parmezan, jamon, berbecuț, vițel și puceluș la proțap.

Dacă părinții și nașii i-au urat micuțului Isaia sănătate și multă iubire și fericire, cele mai originale gânduri au venit de la David și de la Eva: 


David: Să jucăm un fotbal

Eva: Și să cânte puțin....

Dacă Vlăduța a apărut într-o superbă rochie albă, nașa Andra a mărturisit că și-a adaptat ținuta pentru că a s-a lovit în câteva locuri. Chiar și așa, a venit într-un costum alb, accesorizat perțios, în care a strălucit:


Am avut o pățantie, am căzut destul de tare, aici unde suntem cazați, am căzut, mergeam după Eva, m-am julit destul de tare la picioare și ca să nu se vadă m-am dat cu cremă, sunt julită și aici la mână, dar și la picioare destul de tare, am zis să găsesc o varinată, aveam acest costum de in, știam că tematica e alb, lumea e foarte relaxată și atunci am încercat să mp adaptez situației.

Vezi video atașat 

FOTO: CAPTURĂ PRO TV/ INSTAGRAM 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni