• Emisiuni
  • La Măruță
  • Andreea Esca, spui tot sau îți ia gura foc? Cum s-a descurcat prezentatoarea Știrilor PRO TV la provocarea emisiunii „La Măruță”

Andreea Esca, spui tot sau îți ia gura foc? Cum s-a descurcat prezentatoarea Știrilor PRO TV la provocarea emisiunii „La Măruță”

Andreea Esca a participat la celebra provocare „Spui tot sau îți ia gura foc?” din cadrul emisiunii „La Măruță”. Prezentatoarea Știrilor PRO TV de la ora 19:00 a preferat să răspundă la majoritatea întrebărilor.

La ultima ediție din acest sezon a emisiunii „La Măruță”, Andreea Esca a acceptat să intre în cea mai amuzantă provocare, încercând să evite pe cât posibil să mănânce iute. 

Printre întrebările la care a răspuns fără ezitare a existat și una legată de salariul ei: „Dacă ar fi să faci o caracterizare a salariului tău lunar, care dintre următoarele expresii s-ar potrivi mai bine?”

Prezentatoarea a ales expresia: „Asta e...”. „Am cât merit”, a precizat ea. „Și ai cât meriți?”, a continuat Cătălin Măruță. „Da!”, a răspuns jurnalista.

Au fost și întrebări care au pus-o în dificultate.

„Să presupunem că ar trebui să acorzi unei vedete din România premiul Zmeura de Aur pentru vedeta cea mai lipsită de umor. Cui i-ai acorda premiul?”, a sunat una dintre întrebările pe care a acceptat să o citească. 

„Andreea Berecleanu”, a răspuns Andreea Esca. „Are foarte multe calități, da nu cred că are umor”, a menționat ea. 

Vezi în materialul video de mai sus pe cine a numit Andreea Esca atunci când a fost întrebată despre o vedetă din România pe care o vede potrivită, în rol de iubită, pentru fiul ei. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni