• Emisiuni
  • La Măruță
  • Connect-R: "Alex Velea a avut un rol mare în destinul meu, în special muzical"

Connect-R: "Alex Velea a avut un rol mare în destinul meu, în special muzical"

Nume real al lui Connect-R este Ștefan Mihalache, i se spune Relu, iar La Măruță i se dedică o ediție specială, pentru că e un artist...special.

Gallery

​La Măruță, Connect-R a vorbit despre muzică, despre persoane dragi și chiar despre Dumnezeu.

Alex Velea: Alex Velea a avut un rol mare în destinul meu, în special muzical. Ne-am întâlnit într-un club, eram la început amândoi. El a venit la mine, băi frate, te uiți urât la mine sau mi se pare?! I-am zis nu, mă uit apreciativ. A zis că și el mă apreciază, uite am casete cu tine. Și uite așa ne-am împrietenit. În ziua în care s-a concretizat întâlnirea noastră l-am sunat, a zis că băi, trebuia să plec la Craiova, dar nu mai plec, și am tras "Dacă dragostea dispare..."(...) Primul moment în care m-am simțit împlinit din punct de vedere artistic a fost cu "Eu vara nu dorm" și al doilea a fost când am depășit complexul "Eu vara nu dorm." Că toată lumea comenta, da, dar nu e mai tare ca aia cu vara...
Alex Velea: Apropierea de Dumnezeu s-a făcut prin suferință. (...) Mi-am dat seama că în fața vieții care e făcută să te surprindă tot timpul tu devii vulnerabil. Până atunci eram un munte de om, nu mă impresiona mare lucru. 

​Connecr-R s-a lansat la 20 de ani, la un post de radio, iar acum spune că îi datorează cariera mamei sale, căreia îi spune "generalul" și care a crezut mereu în talentul său. Mai mult, mărturisește că a moștenit talentul de la tatăl său. 

FOTO: CAPTURĂ PRO TV 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni