• Emisiuni
  • La Măruță
  • Adriana Antoni, despre modul în care și-a schimbat complet viața de când a redus drastic consumul de carne și de zahăr

Adriana Antoni, despre modul în care și-a schimbat complet viața de când a redus drastic consumul de carne și de zahăr

Adriana Antoni  are 48 de ani și spune că și-a schimbat viața de când a renunțat cât poate de mult la carne și la zahăr. 

Artista ține cont de alimentație și a abordat un nou stil de viață, care o ajută să fie suplă și să se mențină în formă. Cântăreața de muzică de petrecere a renunțat la carne, dar mai poftește din când în când și mai gustă. Mai ales că, așa cum a recunoscut și La Măruță, carnea consumată are rolul ei, dar în anumite cantități. În plus, face sport și susține că postul intermitent a ajutat-o enorm.
Adriana Antoni: Am observat, mai ales în posturile religioase, că am făcut și intermitent, am observat o altă stare. Am zis, uite, lucrurie astea sunt bune și spiritual și fizic. (...) Postul intermitent l-am ținut tot pentru mai multă energie. Dar nu am făcut nimic brusc, nu trebuie bruscat organismul, eu am lăsat carnea și lactatele prin posturi.
Adriana Antoni: M-am simțit foarte bine și am scos și zahărul, la fel, treptat. l-am substituit și am ajuns să fac niște deserturi extraordinare fără zahăr.  (...) Mă simt extraordinar. Am mult mai multă energie, mă odihneasc mult mai bine, mă simt mult mai bine. Tu știi că viața noastră e pe drumuri, dar eu măcar am control la mine acasă. 

Vezi video atașat 

FOTO: CAPTURĂ PRO TV 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni