• Emisiuni
  • La Măruță
  • Ionică Ardeleanu, direct de la Hollywood, cu povești americane! Cum l-a cunoscut pe producătorul de la Fast&Furious

Ionică Ardeleanu, direct de la Hollywood, cu povești americane! Cum l-a cunoscut pe producătorul de la Fast&Furious

Ionică Ardeleanu are 52 ani, a plecat în America în 1997, în turneu și a rams acolo. Practc, de 27 de ani este în State și are o viață construită acolo.

La Măruță a venit cu muzică specială, dar și cu povești românești și americane. Se află la a doua căsnicie cu soția Izabela și are patru copii. În America se ocupă de muzică, dar are o firma de instalații electrice.
Ionică Ardeleanu: Cânt, e un hobby, fac și bani, dar am o firmă de instalații electrice. Am doi angajași, unul român și unul mexican. Intru și în case mai altfel cu instalațiile electrice. Eu mai mult fac comercial! Eu am un prieten care lucrează numai la milionari și m-a dus odată să îl ajut la ceva și m-am dus la producătorul de la Fast&Furious. La Neil Morris. E multimiliardar. (...) Da, m-am întâlnit și cu patronul de la Manchester United.

  ​Soția sa este casnică și se ocupă de copii, iar în țară lui Ionică Ardeleanu i-au rămas doi frați și o    sora. Când nu se ocupă de firma de instalații electrice, străbate America și Canada pentru concerte. 

Vezi video atașat și ascultă-l și pe Ionică Ardeleanu

FOTO: CAPTURĂ PRO TV 

Share

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni