• Emisiuni
  • La Măruță
  • Catrinel Sandu, povești de familie după 17 ani în SUA! Cât de frumoase sunt fetele ei adolescente

Catrinel Sandu, povești de familie după 17 ani în SUA! Cât de frumoase sunt fetele ei adolescente

Catrinel Sandu locuiește în State din 2007, iar ea și Steve Schroeter s-au căsătorit religios în America pe dată de 11 noiembrie 2019.

Gallery

​ Au avut parte atunci de o ceremonie pe o plajă din Florida, iar în vara anului 2021 s-au cununat religios și în România. Înnainte de acestă căsătorie, Catrinel a avut o relație cu Gabriel Trifu. Ea și fostul jucător de tenis au împreună două fete, pe Sară și pe Lara. 

Sară are 15 ani, face 15 pe 31 iulie, iar Lara, 11 ani. Ambele sunt adolescente superbe și au însoțit-o pe mama lor La Măruță. La rândul său, Steve Schroeter are doi băieți din prima căsătorie.  

​Acum, Catrinel Sandu este profesoară de dans și de balet în cadrul Manatee School for the Arts, iar actualul ei soț, Steve Schroeter, este medic stomatolog și deține un cabinet. Catrinel are la școală peste 170 de copii și le preda balet modern și dansuri de societate. În plus, e foarte bucuroasă că a reușit să facă parte din juriul World Ballet Competition - cel mai mare concurs de balet din lume și de 4 ani este în acest juriu. Mai mult, Sară, față cea mare a participat și ea anul acesta la concurs.

Familia lui Catrinel nu a mai venit în România de doi ani, dar, după cum au spus amândoi La Măruță, le-ar plăcea să stea mult mai mult în România. 
Steve: Da, vrem să ne mutăm în România. Șase luni pe an ne-ar plăcea. Banii sunt buni în SUA, viața e bună în România. Și e frumos să ai o soție celebră, ți se deschid multe uși. 
Catrinel: Îi place foarte mult în România, în Brașov foarte mult. 

FOTO: CAPTURĂ PRO TV 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni