• Emisiuni
  • La Măruță
  • Carmen Tănase, despre dieta prin care a slăbit 10 kilograme și despre intervențiile estetice făcute

Carmen Tănase, despre dieta prin care a slăbit 10 kilograme și despre intervențiile estetice făcute

Întinerită de dietă și de mici intervenții, Carmen Tănase a venit La Măruță extrem de deschisă și de sinceră.

Gallery

​Carmen Tănase are 63  de ani și acum se îngrijește mai mult că niciodată. A început să se îngrașe în ultimii 20 de ani, după ce a avut probleme de sănătate cu soțul, din cauza stresului și necazurilor. A tot ținut diete găsite în reviste sau pe la prietene, slăbea 5-6 kg dar le punea la loc apoi. La Măruță a mărturisit: 

Am slăbit 10 kilograme, e prima dată când și ține. E o dietă scandinavă. E cea mai bună, cea mai eficientă, nu mă mai simțeam eu bine. Mă durea spatele. Nu mai aveam cu ce să mă îmbrac, îmi era rușine. (...) Slăbești foarte OK. E o dietă care, în anumite țări scandinave, e asigurată de casa de asigurări. Are studii în spate.
Pentru cei care vor mai multe detalii despre cum a slăbit Carmen Tănase, pot căuta pe pagian acesteia de Instagram AICI. 
În urmă cu două săptămâni, Carmen Tănase a mers și la estetician și și-a injectat acid hialuronic în zonele în care avea riduri. La Măruță chiar a povestit: 

Da, am făcut proceduri estetice, știi ce frică mi-a fost? Am făcut la ridurile marionetă. Mi-a făcut 4-5 înțepături. Mi-a fost frică și a ieșit extraordinar. Eu am zis că nu înțeleg persoanele care se schimbă sau arată la fel. Dacă ai ceva și te deranjează, îți faci, normal.

Despre vacanță, Carmen Tănase a povestit: 

Nu plec de aproape șase ani pentru că e mama, are 93 de ani, merge pe 94 și am multe animale. Am multe...Le lasă la mine în curte alții...Sunt viciul meu. E defecțiune când ești ca mine, așa m-am născut, nu pot să mă abțin. 

FOTO: CAPTURĂ PRO TV/ INSTAGRAM 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni