• Emisiuni
  • La Măruță
  • Eduard Anghelescu, puștiul cu talent izvorât din dragostea de tată, interviu emoționant La Măruță! Ce surpriză i-a făcut tatăl sau

Eduard Anghelescu, puștiul cu talent izvorât din dragostea de tată, interviu emoționant La Măruță! Ce surpriză i-a făcut tatăl sau

La Măruță pătrundem pe tărâmul emoțiilor alături de Eduard Anghelescu, tânărul care a impresionat la Românii au talent.

Gallery

​Eduard este elev la Liceul de Arte "Marin Sorescu" din Craiova și studiază canto la Palatul Copiilor Craiova de la vârsta de 8 ani. A terminat anul acesta pianul la Școala Populară de Arte Cornetti și este singur la părinți. Mama este casnică, iar tatăl lucrează în Danemarca la o firmă de ziare.

Da, pe tata mai mult nu l-am văzut decât l-am văzut. Sincer, nici el, nici eu nu am vrea să mergem în Danemarca pentru că e greu traiul acolo, dar a promis că se va întoarce. El e distribuitor de ziare acolo. Mama e casnică, e îngerul meu. 

Tatăl lui Eduard a intrat în direct prin telefon și i-a făcut o surpriză: 

Mi-am luat o pauză de la muncă să văd emisiunea cu fiul meu de care sunt tare mândru. Am făcut promisiunea să fiu cât mai mult în țară, să fiu alături de el, să fiu fizic, că emoțional sunt. Da, și mie îmi e destul de greu. Când trebuie să plec, e ca o despărțire. O să îi fac o surpriză în direct, poimâine vin acasă și o să stau o lună. 
Reacția tânărului Eduard a fost cât se poate de sinceră: 
Pe bune? Mulțumesc!
Eduard Anghelescu a reușit să impresioneze profund publicul și jurații cu interpretarea sa emoționantă a melodiei "Monsters" a lui James Blunt. Pe viitor își dorește să ajungă un nume în muzică românească,deja prima ușă i s-a deschis începând deja o colaborare cu cei de la HaHaHa Production.

FOTO: CAPTURĂ PRO TV 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni