• Emisiuni
  • La Măruță
  • Denis Drăguș, afirmații emoționante la nunta sa: "Eu speram să schimb data" Cum a reacționat când a văzut-o pe Vanessa în rochie de mireasă

Denis Drăguș, afirmații emoționante la nunta sa: "Eu speram să schimb data" Cum a reacționat când a văzut-o pe Vanessa în rochie de mireasă

Deși chiar mireasa spunea că afară a fost o căldură insuportabilă, Denis și Vanessa Drăguș s-au căsătorit miercuri, 10 iulie, la Ciolpani, lângă București, cu mulți oameni dragi alături.

Naș la nunta lui Denis și a Vanessei Drăguș a fost Marius Șumudică. Evenimentul a coincis cu botezul celei mici, fiica lor de numai șapte luni. Fotbalistul Naționalei și Vanessa se cunosc de când aveau 10 ani amândoi. Multă vreme au fost cei mai buni prieteni, până într-o zi, când el a făcut primul pas pentru mai mult. Denis a cerut-o în căsătorie pe Vanessa în 2021.

Nunta a avut loc într-un cadru de poveste, în apropierea Bucureștiului, iar la petrecere au venit și colegii din echipa națională. Cu toate aceastea, absent a fost Edi Iordănescu, plecat în vacanță cu familia. 

​Nunta lor a fost programată inițial în luna mai, înainte ca echipa să fie calificată la EURO 2024, dar pentru că Naționala ne-a reprezentat în Germania, cei doi au fost nevoiți să amâne și au ales aceeași dată cu botezul. Cu sinceritate, Denis a mărturisit că ar mai fi amânat cu drag încă o dată, dacă era cazul și România se califica și mai departe. 

"Denis Drăguș: Am emoții pentru că un moment special pe care nu îl trăiești în fiecare zi. Normal că am avut emoții, dar mă bucur că s-a întâmlat. Alături de ce s-a întâmplat vara asta, cred că e cea mai frumoasă vară din viața mea. Eu speram să schimb data, să zic așa, de aceea nici nu am pregătit nimic până după meciul cu Olanda, am vrut să mergem cât mai departe. Nu am vrut să ne gândim că vom ieși.  E un sentiment unic, greu de descris, să o văd pe Vanessa în rochie de mireasă. Și mă bucur că am trecut cu bine peste emoții."

Denis și Vanessa Drăguș au împreună două fetițe, pe Gloria (3 ani) și Derya-Sarah (7 luni). Vanesa este cea mai mare susținătoare a sportivului, așa că l-a urmat peste tot. S-a mutat cu el în Belgia, apoi în Turcia.  Mai mult, a făcut cursuri de psihologie ca să știe cum să ii fie alături și să-l ajute să treacă peste presiunea unui meci important.

FOTO: CAPTURĂ PRO TV/ INSTAGRAM

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni