• Emisiuni
  • La Măruță
  • Alina Ceușan, cu trei săptămâni înainte de a naște, extrem de sexy La Măruță

Alina Ceușan, cu trei săptămâni înainte de a naște, extrem de sexy La Măruță

Alina Ceușan, cu trei săptămâni înainte de a naște, extrem de sexy La Măruță

Deși mai are doar trei săptămâni și naște, Alina Ceușan a venit La Măruță cu o energie foarte bună și extrem de senzuală.

Gallery

​Îmbrăcată extrem de sexy și de transparent, Alina a arătat că are curaj și a povestit: 

Mă simt foarte bine, sunt super activă, a fost chiar ușor, am avut mai puține pofte. Am făcut și azi dimineață. 

​Acum luni de zile, Alina anunța printr-o postare emoționantă că e însărcinată. Mesajul era pentru fiul ei, micuțul Rock, foarte entuziasmat că va deveni frate mai mare:

„Dragul nostru Rock, avantajul de a creste alaturi de un frate sau o sora este ca devii tot mai bun la fractii… De asemenea se spune ca indiferent de varsta, cand esti alaturi de ei, te intorci parca instant in copilarie. Asta-i cel mai frumos dar pe care noi ti-l putem da… si atat eu cat si Raul vorbim din experienta pentru ca fiecare dintre noi avem pe cine suna si la trei noaptea daca este cazul. Viata noastra se va schimba din nou, in luna august… si speram ca schimbarea sa vina in forma celui mai bun prieten pentru tine, iubitul nostru copil.

O luăm de la capăt ? Suntem încântați să putem, în sfârșit, să împărtășim vestea cu voi - familia noastră se mărește. Rock va deveni în curând frate mai mare... așa că vă împărtășim câteva mici momente care ne-au făcut să ne simțim într-o mulțime de feluri, în ultimele luni, Suntem mai mult decât fericiți, ne simțim binecuvântați, inimile noastre sunt pline. Iar eu sunt aproape întotdeauna obosită, bolnavă, plângând sau flămândă din nou, așa că am nevoie de noroc pentru asta."

​Alina a venit însoțită de Antonio Eache, CEO și FONDAYTPR SENSE4FIT, care organizează primul MEGA FITNESS, HEALTH & WELL-BEEING SUMMIT, care va avea loc în București la începutul lui septembrie.

Aflați mai multe informații în VIDEO atașat și AICI

FOTO: CAPTUR PRO TV 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni