• Emisiuni
  • La Măruță
  • Iasmina Hill, soția milionarului american care administrează Statuia Libertății, despre relația cu soțul ei cu 35 de ani mai în vârstă, dar și despre cei doi copii

Iasmina Hill, soția milionarului american care administrează Statuia Libertății, despre relația cu soțul ei cu 35 de ani mai în vârstă, dar și despre cei doi copii

Pentru că fac parte dintr-un grup comun de prieteni cu Anda și Joseph, Iasmina Hill și soțul milionar s-au numărat printre invitații la nunta Andei Adam.

Gallery

Acum soțul Iasminei a plecat înapoi în SUA, iar Iasmina râmâne în Europa până în august și se va reuni cu soțul într-o vacanță. La Măruță a venit alături de cei doi copii, David și Michael, și, cu multă energie bună, a povestit despre copii, dar și despre relația ei: ​


Merg biletele acolo la Statuia Libertății. A câștigat acum un nou contract și încă 12 ani suntem bine, o administrăm noi. De 93 de ani e administrarea Statuii Libertății în familia lui. (...) Statuia Libertății e închisă doar de Crăciun și de Ziua Recunoștinței. Sunt în jur de 23-25 de mii de vizitatori. El nu ia bani din bilete, ia din mâncare și suveniruri.

Suntem foarte mândri de grădinița la care a intrat băiatul nostru mare. Acolo a fost și fiul fostului președinte, Donald Trump. (...) În Manhattan o grădiniță costă foarte mult, foarte scumpă, zeci de mii de dolari dacă e privată. E mai multă siguranță și o mai mare calitate a educației. O să mergă acolo și cel mic. (...) Avem o dădacă din Bhutan, mă ajută foarte mult mama. 
Eu am 33 de ani, Brad are 68, e sănătos tun, nu are nimic, cred că e o chestie americană. Sport mai puțin, alimentație, cred că e și genetic. Din când în când e gelos, dar nu prea are timp. Cred că eu sunt mai geloasă decât el, nu pot, îmi e în sânge.  

Ea are 33 de ani, iar el, 68 și sunt căsătoriți din 2018. Au doi copii împreună și duc o viață lipsită de griji în America. 

Gallery

FOTO: CAPTURĂ PRO TV/ INSTAGRAM 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță