• Emisiuni
  • La Măruță
  • Cristi Sculici, primul antrenor al lui Dennis Man, dezvăluiri despre fotbalist

Cristi Sculici, primul antrenor al lui Dennis Man, dezvăluiri despre fotbalist

Cristi Sculici, primul antrenor al lui Dennis Man, dezvăluiri despre fotbalist

Primul antrenor al lui Dennis Man a vorbit La Măruță despre cum era in copilarie jucatorul care a intrat in istoria fotbalului din Romania.

Tehnicianul a declarat care au fost calitatile cu care Man i-a atras atentia încă de la primul antrenament și a vorbit despre talentul acestuia: 

"Talentat, foarte talentat, foarte ambițios, plângea când nu îi ieșea, talentul îl are, de mic s-a văzut. La 1 contra 1 are aceleași mișcări, aceleași ruperi de ritmuri pe care le avea când avea șase ani. Meritul e al lui. (...) I-aș dori sănătate, e cea mai importantă, mai ales pentru ei."

România a câștigat Grupa E a Campionatului European de Fotbal din Germania cu patru puncte obținute prin patru goluri marcate. Victoria cu Ucraina și remiza obținută în meciul cu Slovacia, le-au permis „tricolorilor” să își asume poziția de lideri.

Dennis Man a avut contribuții la trei goluri, Răzvan Marin, la două, iar Ianis Hagi, la cel mai important. Căpitanul Nicoalae Stanciu a marcat cel mai spectaculos gol văzut în meciurile desfășurate în Grupa E la EURO 2024.

FOTO: INSTAGRAM DENNIS MAN  

CAPTURĂ PRO TV 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni