• Emisiuni
  • La Măruță
  • Ciprian Marica, informații importante legate de meciul România - Slovacia! "Am vorbit cu jucătorii Naționalei..."

Ciprian Marica, informații importante legate de meciul România - Slovacia! "Am vorbit cu jucătorii Naționalei..."

​Legat de meciurile din EURO 2024, din studiourile PRO TV experții fac pronosticuri și comentează ce se întâmplă în teren. 

​În platoul Studioului UEFA EURO 2024 sunt Costin Ștucan și Cătălin Oprișan, Ciprian Marica și Laurențiu Reghecampf, Florin Răducioiu și Răzvan Raț. Unul dintre experți, mai precis Ciprian Marica, a venit și La Măruță cu pronosticuri și informații importante legat de meciul de pe 26 iunie, România - Slovacia și privitor la șansele de calificare pe care le are țara noastră:

Totul e la mâna noastră, ne trebuie un egal ca să fimsută la sută, dacă e cu victorie, cu atât mai bine. (...) Până acum, suporterii au fost omul în plus. (...) Toți băieții, am vorbit cu jucătorii Naționalei și se simt iubiți.(...) Victoria și egalul ne califică, avem și varianta înfrângerii să le calificăm, dar cu niște condiții: să bată Belgia. Suntem calificați și așa, dar să nu luăm mai mult de patru goluri. Dar să nu le luăm, e scenariul negativ.
Putem să pierdem cu Slovacia și să ne calificăm, dar cu o singură codiție, să nu bată Ucraina Belgia. (...) Avem șanse cu o singură condiție, să nu ne luăm la bătaie cu ei, sunt mai bine ca noi fizic. 

Vezi video atașat

FOTO: CAPTURĂ PRO TV

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni