• Emisiuni
  • La Măruță
  • Florin Răducioiu, despre momentul controversat în care s-a crezut că ar fi uitat limba română și ar fi întrebat în italiană: "come si dice la voi"

Florin Răducioiu, despre momentul controversat în care s-a crezut că ar fi uitat limba română și ar fi întrebat în italiană: "come si dice la voi"

Florin Răducioiu, una dintre legendele fotbalului românesc, a venit La Măruță și a povestit despre trecutul său de fotbalist, dar și despre planurile de iubire care îl fac fericit.

Amuzat, a comentat și cel mai controversat moment al carierei sale, cel în care s-a speculat că nu mai știe românește după o perioadă petrecută în Italia și ar fi întrebat jurnaliștii "come si dice la voi la Romania."

Cu umor, Florin Răducioiu a povestit La Măruță cum s-a întâmplat tot: 

Acum râd, m-a distrus presa de atunci. A zis că am uitat să vorbesc, am uitat de unde am plecat. Problema e în felul următor. La finala din '90 -'91 din Cupa Campionilor, așa se numea atunci, meciul dintre Marsilia și Steaua Roșie Belgrad, am comentat cu Ovidiu Ioanițoaia meciul cred, nu mai știu dacă tot am comentat și am intervenit; am avut un accent ciudat și am zis niște cuvinte în italiană, nu îmi dau seama; acum o iau în glumă; (...) Eram copil, nu am făcut-o intenționat, dar presa m-a distrus. A fost o chestie spontană, m-a durut atunci.

Pe tot parcursul turneului final din Germania, la PRO TV vor avea loc emisiuni speciale care le vor aduce celor de acasă cele mai tari informații, ultimele vești despre echipele participante, dar și comentarii pertinente cu unii dintre cei mai importanți specialiști din domeniu.

​În platoul Studioului UEFA EURO 2024 sunt Costin Ștucan și Cătălin Oprișan, Ciprian Marica și Laurențiu Reghecampf, Florin Răducioiu și se va alătura și Răzvan Raț.

Foto: Captură Pro TV

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni