• Emisiuni
  • La Măruță
  • Ciprian Marica, povești din viață și din fotbal, La Măruță! Cine era cel mai cuceritor fotbalist când juca el la Echipa Națională

Ciprian Marica, povești din viață și din fotbal, La Măruță! Cine era cel mai cuceritor fotbalist când juca el la Echipa Națională

Pe tot parcursul turneului final din Germania, la PRO TV vor avea loc emisiuni speciale care le vor aduce celor de acasă cele mai tari informații, ultimele vești despre echipele participante, dar și comentarii pertinente cu unii dintre cei mai importanți specialiști din domeniu.

Gallery

​În platoul Studioului UEFA EURO 2024 sunt Costin Ștucan și Cătălin Oprișan, Ciprian Marica și Laurențiu Reghecampf, Florin Răducioiu și se va alătura și Răzvan Raț.

La Măruță, Cirpian Marica a venit să povestească despre fotbal, despre planuri și despre amintirile din vestiar, înainte și după meci. 

Ciprian Marica: Nu aveam porecle între noi, de obicei Pisica avea Lobonț. De obicei poreclele erau pentru presă. Mutu era adulat de femei, era cel mai reprezentativ, s-a și căsătorit de patru ori.(...) Primeam scrisori de dragoste, mă așteptau fetele. Descopăr acum lucruri noi, și Mutu, și Cristi Chivu, atunci nimeni nu recunos=ștea...Acum aflu lucruri noi, Chivu era cumințel, părea cel puțin. Au fost și relații celebre, și multe care nu se știu... Cumetre, îmi oare rău că te-am dat în primire... Ce a fost în vestiar, s-a prescris. (...) Recunosc, în tinerețe erau câteva gagici care îmi plăceau și erau ale colegilor. Ziceam, băăăă, a prins-o pe aia?! (...) La playstation îl bat pe Hagi, la altceva mă bate el, ești nebun?!

FOTO: CAPTURĂ PRO TV/ INSTAGRAM 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni