Laurențiu Reghecampf: "Sunt bine ca tătic. Bine, puțin obosit!"

Laurențiu Reghecampf a venit La Măruță, a vorbit cu sinceritate despre fotbal, despre trecut și despre planurile pe care le are în sport, dar a menționat și familia care îi aduce bucurie în viața personală.

Gallery

​Cu sinceritate, acesta a povestit:

Sunt bine ca tătic. Bine, puțin obosit! Colici, da...E oe perioadă mai dificilă pentru cel mic, cel mare începe să vorbească foarte mult, comentează orice, dar e frumos.

Laurențiu Reghecampf are patru băieți. Luca, din căsătoria cu Mariana, Laurențiu Reghecampf junior, cu Anamaria Prodan, Liam și copilul nou-născut cu actuala parteneră Corina Caciuc.

​La Măruță, Reghe a mai povestit:


Nu mă așteptam! Ștucan a zis 3-0, are relații (râde n.a) Pe hârtie Ucraina e mult mai valoroasă și cred că ei ne-au luat de sus. (...) Eu am început de mic, tatăl meu m-a dus la fotbal. Aveam de făcut un singur lucru, să merg la antrenamente și să iau note bune. (...) În Germania mi-a plăcut foarte mult. Nu îmi plăcea să trăiesc în Germnaia. Ambii băieți, Luca și Bebe, sunt născuți în Germania și au cetățenie germană. Eu nu am, nu mi-am dorit, pot oricând, voi avea și o pensie de la ei. (...) Da, zece ani am stat în Germania.(...) Proprietarii de cluburi din străinătate sunt la fel de pătimași, da. (...) Ca antrenor cea mai mare bătaie de cap cu viața de noaptea mi-a dat-o Nicolici. L-ați filmat când vomita. Ne-ați dat bătaie de cap. Am avut discuții cu Gigi, cu toată lumea...

Pe tot parcursul turneului final din Germania, la PRO TV vor avea loc emisiuni speciale care le vor aduce celor de acasă cele mai tari informații, ultimele vești despre echipele participante, dar și comentarii pertinente cu unii dintre cei mai importanți specialiști din domeniu.

În platoul Studioului UEFA EURO 2024 sunt Costin Ștucan și Cătălin Oprișan, Ciprian Marica și Laurențiu Reghecampf, Florin Răducioiu și se va alătura și Răzvan Raț.

FOTO: PRO TV/INSTAGRAM 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni