Cosmin Olăroiu, previziuni clare despre șansele României la EURO 2024

La Măruță s-a discutat, alături de Cătălin Oprișan, despre meciul câștigat de România împotriva Ucrainei dar și despre șansele pe care le are în continuare echipa noastră la EURO 2024.

Unul dintre cei care au intrat în direct cu păreri extrem de pertinente este antrenorul și fostul jucător Cosmin Olăroiu:


Cosmin Olăroiu: Mi-a plăcut determinarea! Au avut o organizare foarte bună! Au jucat dezinvolt! Au reușit mai mult decât ucrainienii să joace un meci bun. E meritul antrenorului, al grupului pentru aceste momente. Eu, trăind foarte mult printre străini, sunt puține momente când ești mândru că ești român, noi suntem priviți cu mare scepticism și nu înțeleg, am fost educați să fim umili. O să fie greu cu Belgia, ei or să fie într-o situație foarte grea și probabil se vor mobiliza. Eu zic că avem foarte mari șanse să trecem de grupă indiferent de rezultatul cu Belgia. În grupele astea, trebuie să ai o strategie foarte bună, un meci cu Belgia înseamnă un consum de energie foarte mare. Un meci decisiv o să fie cu Slovacia.

​Vedeți întreg VIDEO atașat 

FOTO: CAPTURĂ PRO TV

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță