Pe parcursul întregii săptămâni suntem "PRO Verde" și vă prezentăm, la PRO TV, o serie de reportaje despre cum putem face mai bună lumea în care trăim.
Pe 12 iunie, La Măruță, am învățat să mâncăm mai verde și mai sănătos, în așa fel încât să reducem poluarea și risipa alimentară, dar să ne menținem și în stare optimă.
În video alăturat, Chef Iosif Ștefănescu arată cum a pregătit un întreg meniu fără pic de carne, dar cu mult gust și sănătate la pachet.
Tot La Măruță, Gabi Marin, corespondent al emisiunii, dar extrem de pricepută în bucătărie, a adus o Cupă Vegană de Vară, un desert delicios vegetarian. Vedeți mai multe în video atașat mai jos.
Pentru că susține o viață mai bună, PRO TV sprijină și colectarea selectivă a deșeurilor, reducerea poluării prin încurajarea utilizării mijloacelor de transport în comun, înlocuirea PET-urilor cu sticle, scăderea consumului de energie termică și electrică prin măsuri de economisire.
FOTO: PRO TV