• Emisiuni
  • La Măruță
  • Sorin Pușcașu și Robert Moscalu, La Măruță, după plecarea din Survivor All Stars! Ce spun despre Zanni

Sorin Pușcașu și Robert Moscalu, La Măruță, după plecarea din Survivor All Stars! Ce spun despre Zanni

Dupa cinci luni petrecute în conditii dificile in jungla dominicană, au ajuns până în ultima săptămână, dar au fost eliminati cu un pas înainte de finală.

E vorba de Sorin Puscasu si de Robert Moscalu, care au venit ca prieteni în platoul emisiunii La Măruță.

Au vorbit mult despre Zanidache, cel care a câștigat Survivor All Stars și au spus cu sinceritate:

Robert Moscalu: Știți care e problema? Zanni venea și îmi spunea, băi, eu nu merit, eu merit în finală?! Băi, meriți în finală. Ești, din punct de vedere sportiv, printre cei mai buni. Nu cel mai bun, că să nu uităm că două luni de zile nu prea a fost bun pentru că eu eram peste el. Nu vreau să...Sunt modest, dar na...Și i-am spus, da, băi frate, ești bun, dar trebuie să îți cari crucea. Tu m-ai băgat pe mine și pe Delea la vot când noi nu meritam. Topul ăla în care tu zici că vrei să ajungi departe, de ce ne-ai băgat.Că, domne, nu ieșeai.
Sorin Puscasu: Nu i-am reproșat lui Zanni nimic nici când a folosit acel simbol, acel simbol l-a folosit foarte bine. Reproșul nostru a fost ulterior cu voturile pe care el le-a făcut. Dar nici acolo nu poți să îi reproșezi sută la sută. E un regulament și a mers exact ca să îi meargă lui bine. Dar ne gândim că ajungem și acasă și poate am avut niște prietenii înainte și poate tu în competiția asta mi-ai arătat adevărata ta față, ți-ai dat la o parte onoare, demnitate și am ajuns acasă și normal că ne dăm și noi la o parte, că nu pot să țin un astfel de om lângă mine. Eu nu m-am dus pentru trofeul ăla, trofeul ăla se duce. Banii se duc.

FOTO: CAPTURĂ PRO TV 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță