• Emisiuni
  • La Măruță
  • Andrei Ciobanu, dezvăluiri de la Survivor All Stars și declarații despre foștii colegi și despre conflictul cu Zanni

Andrei Ciobanu, dezvăluiri de la Survivor All Stars și declarații despre foștii colegi și despre conflictul cu Zanni

Andrei Ciobanu, dezvăluiri de la Survivor All Stars și declarații despre foștii colegi și despre conflictul cu Zanni

Andrei Ciobanu a părăsit competiția Survivor All Stars pe ultima sută de metri. Alături de Iancu Sterp, a intrat în prima sesiune de Televoting.

Gallery

​Iancu Sterp a obținut mai multe voturi și a intrat în etapa finală cu Zanidache, care a și câștigat. De foarte multe ori în competiție, Andrei Ciobanu a fost mărul discordiei, iar conflictul cu Zanni a fost unul extrem de mare.  

La Măruță, după competiție, Andrei Ciobanu a venit să lămurească lucrurile:

Andrei Ciobanu: Ce a zis Zanni?! Că s-a tăiat la montaj! Cum poți să spui treaba asta? (...) S-a spus că am fost cal troian! Cum poți să spui treaba asta!? (...) Eu nu mi-am dorit să merg în altă echipă! Două nopți nu am dormit! (...) Nu era logic să zic să câștige un Faimos când am plecat de la Faimoși? Nu era normal, logic, m-am atașat de ei? Este loial față de competiție! După m-am întors acasă. (...) Eu am jucat fair-play față de fiecare echipă.

Andrei Ciobanu: Am disperat cu sportivitatea! Survivor e un joc de supraviețuire! Cum poți să zici mereu sportivitate?(...) Cum poți să vii, Zanni, e un concurs sportiv... (...) Ce ține de social, demnitate, nimic, zero!
Andrei Ciobanu: Totdeauna o să trăiesc cu regretul că aș fi putut fi un om mai bun. Tot ce am făcut în competiție am făcut cu gândul la tatăl meu, la soția mea, la copilul meu. (...) Eu nu am vrut să mă implic în certuri, am fost doar provocat.
Andrei Ciobanu: Zanni pas cu pas, totul a fost jucat. Uneori aveam impresia că Zanni comunică cu cineva de acasă, așa era totul.

​Andrei Ciobanu a rămas în relații de prietenie cu Iancu și cu TJ Miles și spune câ s-a împăcat și cu Jorge. 

FOTO: CAPTURĂ PRO TV 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni