• Emisiuni
  • La Măruță
  • Zanni, La Măruță, după ce s-a întors victorios de la Survivor All Stars! A intrat într-un conflict uriaș cu Cristi Mitrea

Zanni, La Măruță, după ce s-a întors victorios de la Survivor All Stars! A intrat într-un conflict uriaș cu Cristi Mitrea

Zanni, La Măruță, după ce s-a întors victorios de la Survivor All Stars! A intrat într-un conflict uriaș cu Cristi Mitrea

Zanni s-a întors victorios din Republica Dominicană și acum deține două titluri Survivor - unul în prima sa competiție și unul la Survivor All Stars,

Gallery

​Cu sinceritate, a povestit La Măruță:


Mă simt bine, mă simt împlinit, mă simt complet. Acum trei ani nu mă simțeam complet, știam că urmează Survivor All Stars. (...) Punctul meu forte a fost experiența mea de viață. Dacă primești de mic, normal că nu știi să te urci singur în copac. (...) Cu banii vreau să îmi iau un teren la munte și să construiesc niște cabane, să fac niște retreat-uri ca în Bali.

Zanidache a intrat și în conflict cu Cristi Mitrea, în condițiile în care acesta din urmă a comentat în repetate rânduri acțiunile lui Zanni în mod negativ. Lucrurile au luat amploare încă de la început, pentru că Zanni a intrat discret în platou când era o discuție în desfășurare, iar Cristi Mitrea a afirmat că nu a salutat cum se cuvine când și-a  făcut apariția. 

Iată câteva din replicile acide ce și le-au adresat unul altuia:

Zanni: El să mă salute, el să mă respecte pe mine și o să îl salut și eu pe el că el face show-uri cu mine.
Cristi Mitrea : Îmi place la Zanni că se motivează foarte bine și știe să îi motiveze pe alții, știe să sprijine pe alții. (...) Nu îmi place caracterul, nu îmi place cum se exprimă, cum se comportă cu unii oameni. (...)Tu trăiești în bula ta și ai impresia că nimeni nu are dreptul să spună ce vrea (...) Jumătate din oamenii de acasă nu te plac.

Zanni: Acum mai nou se spun păcatele la Mitrea? (...)Nu te-ai uitat la televizor! Dacă ați venit ca eu să fac show aici, eu nu fac show.(...) Absolul deloc nu regret cum am spus anumite lucruri. Ei m-au înjurat în spatele camerei, eu am fost transparent și le-am zis. Eu mă aflam în spatele camerei. Ei nu sunt ce vedeți voi la televizor! Sunt huligani!

Cristi Mitrea : Nu ai bun simț! Nu ești cizelat!
Zanni: Pe câți oameni a reușit să păcălească Mitrea, de când ești tu lupul moralist?(...) Pe tot parcursul lui în emisiune, Ciobanu a fost ca un câine din ăla vagabond care stă să îți mănânce în palmă. A pupat în dos, e atitudinea de câine. Și am jignit câinele pentru asta. (...) Jador a fost rivalul meu numărul 1, am avut alte insulte, ne-am certat, asta e, faptul că ne băteam pe același trofeu ne-a făcut să ne certăm. (...) Sorin și Ciobanu au ajuns către finală pentru că nu au fost trimiși nicăieri.

Cristi Mitrea : Dezamăgitoare atitidinea lui Zanni. (...) Nu am ce să zic!(...)
Zanni: Cu ce drept stai pe scaunul acela! (...) Este adevărat că nu ai nevoie de un caracter prietenos ca să câștigi Survivor! Trebuie să îi elimini pe ceilalți! E un concept dureros, m-a durut să fac asta unii! Știam că mă duc într-o competiție în care alții vor să mă zdrobească! Ce vorbește domnul Mitrea despre caracter, nu are treabă! Eu acest trofeu i-l dădeam altfel Ștefaniei Ștefan, a fost o femeie pură sufletește. Și Delea, dar el nu era cel mai bun sportiv. Dar au caracter frumos! Delea nu e ranchiunos, gândește frumos despre toată lumea și dacă nu o face, nu spune nimic. Cu TJ am avut o răceală pe care nu am înțeles-o, ne-am împăcat. (...) Pe Iancu nu l-am văzut niciodată să se bage pentru ceva, dacă tu nu mori pentru echipa ta, cum ești lider!(...) Eu știu Măruță că tu nu ai nimic cu mine, înțeleg emisiunea asta, sunt fanul tău.

FOTO: CAPTURĂ PRO TV 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni