• Emisiuni
  • La Măruță
  • Zanni, primele declarații în exclusivitate imediat după câștigarea Survivor All Stars

Zanni, primele declarații în exclusivitate imediat după câștigarea Survivor All Stars

Zanidache a câștigat trofeul Survivor All Stars, după o competiție foarte strânsă, iar imediat după victorie a dat declarații pentru La Măruță.

Gallery

​Cu sinceritate, Zanidache a povestit despre ce a trăit înainte de premiu, cum se simte iubit de unii și detesat de alții, dar a spus și ce va face cu banii. 
Zanni: Mă simt foarte bine, mi-am îndeplinit visul de acum trei ani de zile pentru că de când m-am înscris la Survivor, a venit cineva să ne facă instructajul și îl felicita pe unul cred că din altă țară, nu mai știu, cred că era grec și ăla câștigase de două ori. Și am zis, bă, eu visez să câștig o dată și ăla a câștigat de două ori. Deci eu trebuie să câștig acum și să aștept All Stars-ul și să îl câștig și pe ăla. Deci am câștigat, sunt super satisfăcut, super mulțumit și din nou sunt super mulțumit că lumea de acasă m-a văzut, lumea de acasă m-a votat.
Zanni: Când așteptam să zică Domnu' Dan cine câștigă, e o emoție din aia confuză din care nu mai înțelegi nimic. Parcă nu mai ești prezent aici, ești în altă parte. În timp ce vorbeau colegii, în timp ce așteptam, nu mai eram aici. E o căldură copleșitoare, îți bate inima tare și nu ai liniște până nu ți se spune numeșe. E greu, e teribil, am așteptat, dar a meritat.
Zanni: Acest sezon pentru mine a însemnat maturizare, iubire și sentimente față de mulți colegi față de care nu aveam acum trei ani de zile sentimente. Am protejat, am riscat, am fost mult mai bărbat. Într-adevăr am fost și cum nu le-a plăcut altora. Puțin mai concret, mai agresiv, dar toți au fost așa și suntem la Survivor și le spun tutoror care vor să se încrie să vină să câștige, nu să zâmbească fals la televizor pentru două, trei Like-uri și aprecierea altor colegi. Nu regret absolul nimic din parcursul meu. Nu am ce să regret, am dat tot, m-am aruncat pe toate planurile, psihologic, sportiv, nu am ce să regret. Am fost cel mai vocal din toate sezoanele, cel mai controversat și asta îmi dă de furcă, mă iubește sau nu mă iubește lumea. Sunt mulți oameni care mă urăsc, na, e națiunea Survivor care are diverse sentimente. Dar sunt și oameni care mă iubesc și e normal acum să îți placă sau nu.
Zanni: Îi iubesc pe toți și îi salut și dedic acest trofeu celor care mă iubesc și celor care mă urăsc. Au încercat ceilalți colegi să ma provoace să scoată ce e mai rău din mine, să stârnească cele mai nașpa reacții pentru că ei știu că sunt capabil de așa ceva. Au încercat, nu prea au reușit. Chiar și acum când așteptam numele, în avion îmi aruncau ghionturi, încercau să mă provoace și acum în Finală și au încercat și înainte de voturi, dar m-am păstrat calm, în avion, când am venit încoace, mi-au aruncat numai piulițe să mă enervez eu acum în Consiliu, dar nu i-am băgat în seamă pentru că cea mai dureroasă replică nu era dacă îl jigneam eu acum sau dacă mă luam cu el la trântă. Cea mai mare replică e asta.
Zanni: Primul trofeu a fost pentru o casă, pentru a mă stabili emoțional, ăsta e pentru a mă stabili business. O să fac niște cabane la munte cu premiul pentru națiunea Survivor. 

FOTO: CAPRURĂ PRO TV

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni