• Emisiuni
  • Întrebarea mesei rotunde
  • Sergiu Costache desființează un mit la Întrebarea Mesei Rotunde: ”Sunt pe smardoială, sunt un om rău, am făcut parte din găști... dar rămâne între noi!”

Sergiu Costache desființează un mit la Întrebarea Mesei Rotunde: ”Sunt pe smardoială, sunt un om rău, am făcut parte din găști... dar rămâne între noi!”

Sergiu Costache desființează un mit la Întrebarea Mesei Rotunde: ”Sunt pe smardoială, sunt un om rău, am făcut parte din găști... dar rămâne între noi!”

Într-o ediție specială a emisiunii Întrebarea Mesei Rotunde, de sâmbătă, de la ora 9.00 dimineața, pe ACASĂ, invitatul lui Marius Manole este actorul Sergiu Costache. Cum a ajuns să joace în filme la doar 16 ani, de ce cifra 8 este atât de importantă pentru el, care a fost cea mai șocantă scenă pe care a trebuit să o joace pentru CLANUL sau cum reacționează când soția îi reproșează că s-a sărutat ”pe bune” cu altcineva, aflați în noua ediție a show-ului Întrebarea Mesei Rotunde.

Sergiu Costache recunoaște că multă lume îl confundă cu personajul lui de CLANUL și, mai nou, din serialul TĂTUȚU. ”Nimeni nu mă crede că sunt un om calm, blând. Dar nu am avut numai roluri de dur. L-am jucat și pe Sfântul Petru. Cu toate acestea, a fost un fan din Brașov, de care nu scăpat până nu am recunoscut: Da, sunt pe smardoială, sunt un om rău, am făcut parte din găști, ne-am bătut, ne-am... dar rămâne între noi! Tare mândru a fost că m-a făcut să recunosc”, mărturisește, amuzat, Sergiu Costache.

Actorul își amintește de debutul lui, într-un scurt metraj, la doar 16 ani. ”Profesoara surorii mele, Delia Grigore, i-a zis surorii mele: știu că ai un frate, nu vrei să-l ducem la casting? Eu nu voiam, eu visam să fiu fotbalist. Am ajuns la casting, am vrut să plec, că erau și copii, balamuc, gălăgie, unul s-a lovit de genunchiul meu și a început să plângă. Am intrat, am dat proba, am luat proba. După prima zi de filmare, eu nu mai voiam să filmez. Am stat 12 ore în soare. Eram transpirat. Nu mai pot, am obosit. Aveam 16 ani jumate.

Marți, erau nori. Și i-am zis partenerei mele, Karen Wallet, aș vrea să plouă, să nu mai filmăm. Se uita la mine: ce-i cu tine, mă, copilule? Eu nu mai voiam. Deși acolo a fost prima dată când am fost lăudat. Eu eram oaia neagră, rupeam adidașii la fotbal, nu mă duceam la școală ca să joc fotbal. Dacă mama nu mă alerga cu nuiaua, eu nu aveam școala terminată”.

În cadrul emisiunii Întrebarea Mesei Rotunde de ACASĂ, de sâmbătă, de la ora 9.00, Sergiu vorbește și de cifra care i-a marcat viața.Sunt născut pe 8 iulie 1989, m-am întâlnit cu soția mea, ne-am reîntâlnit după 8 ani, a venit la mine la teatru să mă vadă, s-a pus pe un scaun cu numărul 8, după 8 luni am cerut-o, ne-am căsătorit pe data de 8. Când am stabilit nunta, era singura sâmbătă, 8 octombrie, liberă”.

Actorul își iubește atât de mult soția încât mărturisește că vrea să moară înaintea ei. ”Mi-ar fi mult prea greu fără ea”. Tot el spune că soția, care este cadrul medical la un laborator de analize, nu prea înțelegea la început că meseria de actor presupune să-ți iei rolul cât se poate de în serios. ”Măi, ce faci? Vezi că te-ai pupat! Nu e sărutul tehnic. Păi, ce să facem acuma dacă partenera nu a folosit sărutul tehnic? Nu trebuia să-i răspund? Eu mi-am dus până la capăt rolul”.

Tot partenera de viață îi este și cea mai bună confidentă. ”Acum pot să zic, că s-a terminat CLANUL”. Când Sergiu Costache a aflat, din scenariu, că personajul lui îl trădează pe Tătuțu, a sunat-o, șocat: ”Băi, nu pot să cred! Îl trădează pe Tătuțu! Băi, iubita, Sergiu îl trădează pe Tătuțu, dar el trebuia să moară pentru Tătuțu, ce se întâmplă aici? Și, de fapt, aflăm că i-a dus pe ăștia pe o pistă falsă. Și sun și zic: iubita mea, Sergiu nu a trădat pe nimeni!”.

Ce dietă a ținut Sergiu Costache pentru a slăbi 10 kilograme pentru rolul din serialul TĂTUȚU, cine este actorul care îl poate eclipsa, ce ar face dacă ar avea foarte mulți bani și motivul pentru care a refuzat un rol într-un film cu strigoi, aflați sâmbătă dimineață, de la 9.00 dimineață, la Întrebarea Mesei Rotunde, pe ACASĂ!

 

Share

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Întrebarea mesei rotunde

Articole pentru emisiune Întrebarea mesei rotunde

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni