• Emisiuni
  • Întrebarea mesei rotunde
  • Cătălin Neamțu, dezvăluiri ”obraznice” la Întrebarea Mesei Rotunde. ”Mi-am dat jos uniforma și am rămas în izmene”

Cătălin Neamțu, dezvăluiri ”obraznice” la Întrebarea Mesei Rotunde. ”Mi-am dat jos uniforma și am rămas în izmene”

Cătălin Neamțu, dezvăluiri ”obraznice” la Întrebarea Mesei Rotunde. ”Mi-am dat jos uniforma și am rămas în izmene”

Într-o ediție de zile mari a emisiunii ”Întrebarea Mesei Rotunde”, Cătălin Neamțu răspunde întrebărilor lui Marius Manole, sâmbătă dimineață, de la ora 9.00, la ACASĂ. Așadar, aflați de ce a fost ultimul pionier din istoria României, cine a fost profesorul lui de teatru în liceu, care este cel mai mare hobby al lui sau ce s-ar întâmpla cu el într-o lume în care glumele ar fi interzise.

Sâmbătă, la ACASĂ, în cadrul emisiunii ”Întrebarea Mesei Rotunde”, Cătălin Neamțu dezvăluie că a fost ultima generație de pionieri: ”Chiar ultima generație, pentru că am fost obraznic și nu m-au făcut pionier în iunie, ci m-au făcut, mai târziu, în septembrie. Dacă aveai nota mică la purtare, te trecea pe toamnă. Când m-au făcut pioner, am avut două cămăși pe care bunică-mea le-a tăiat - că nu mă încăpea nici cea mai mare cămașă, îmi venea bustieră - și le-a unit pe spate”.

Cătălin recunoaște că se ținea de obrăznicii de mic. ”În clasa întâi, au trebuit să mă mute la altă școală. Eram mai gras ca acum. Era iarnă, o să țin minte toată viața. Mi s-a părut mie că doamna învățătoare m-a nedreptățit cu ceva. Și eu, ca să protestez - aveam uniforma pe mine - mi-am dat jos uniforma și am rămas în izmene. Și așa mi-a scăzut nota la purtare. Pentru asta, m-au mutat la altă școlă. Dacă eram elev acuma, eram considerat chiar cuminte... și nici nu mai aveam izmene!”.

Aflați, sâmbătă dimineață, în cadrul emisiunii Întrebarea Mesei Rotunde de ACASĂ, motivul pentru care Neamțu a rămas fără poze la absolvire. ”E o fază foarte tare - cred că tata s-ar putea să se necăjească un pic!”.

Elev la liceul Lazăr, Cătălin Neamțu a făcut parte din trupa de teatru al școlii. Din această perioadă, își amintește ceva amuzant: ”A venit un domn, Cezar Boghină se numește. A venit la noi să facem teatru. Noi eram niște copii de clasa a zecea, a unșpea. La Lazăr, tot etajul 1 este o sală de festivități, cu 300 de locuri, cu scenă...Și am făcut acolo cu el de vreo două ori și a treia oară ne-a cerut bani să-și ia hot dog. I-am zis să nu mai vină și l-am alergat. Ia pleacă, mă, de aici! A plecat el și a venit Andi Vasluianu, care era student în anul unu, doi. Și care nu ne-a cerut bani”.

Cătălin Neamțu nu crede că s-a maturizat corespunzător: ”În continuare, am reacții copilărești și comportamente copilărești, poate ar trebui totuși să fiu adult. În afară de faptul că am părul grizonant, nu mă simt. Dar păr alb am din clasa a unșpea.

Sunt cunoscut pentru faptul că dacă mă inviți la un botez, la o nuntă, vin în tricou”.

Cel mai mare hobby al lui este să meargă la meciuri de fotbal - ține cu FCSB - și să citească știrile. Nu are rețele sociale și crede că, dacă ar exista într-o lume în care glumele ar fi interzise, s-ar duce direct la închisoare.

Aflați, doar în emisiunea ”Întrebarea Mesei Rotunde”, de sâmbătă, de la ora 9.00 dimineața, la ACASĂ, cum se bătea Cătălin Neamțu în anii tinereții, cum a ajuns să lucreze cu Toni Grecu la Serviciul Român de Comedie sau cine, dintre Smiley, Cabral și Pavel Bartoș, i s-a părut cel mai dificil coleg de emisiune.

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Întrebarea mesei rotunde

Articole pentru emisiune Întrebarea mesei rotunde

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni