Medeea Marinescu, la Întrebarea Mesei Rotunde: ”Lumea venea pentru Florin Piersic, dar se îndrăgostea și de mine”

Medeea Marinescu, la Întrebarea Mesei Rotunde: ”Lumea venea pentru Florin Piersic, dar se îndrăgostea și de mine”

Un nou sezon Întrebarea Mesei Rotunde debutează cu o ediție cu totul specială, sâmbătă, 5 octombrie, la ACASĂ, de la ora 9 dimineață. Medeea Marinescu este invitata lui Marius Manole și dezvăluie cum a ajuns să joace alături de actorul de care s-a îndrăgostit într-un film de la PRO TV, ce ar face dacă nu ar mai fi actriță, de ce crede că ar veni ANAF-ul peste ea și ce este oniomania, sindromul de care suferă.

Într-o ediție de zile mari a emisiunii Întrebarea Mesei Rotunde, Medeea Marinescu dezvăluie ce ar face dacă nu ar mai fi actriță. ”Dacă nu aș fi actriță, m-aș apuca să studiez la pian, aș investi mult mai mult timp în mine. Mi-ar plăcea să lucrez cu copii mici, să le vorbesc așa, despre lume, despre cât de frumos este cerul. Eu pot, cu educația mea, să predau muzică la clasele I - VIII. Dar copilul meu, Luca, mi-a zis că sunt cel mai prost profesor de pian.

În niciun caz, nu aș putea să mă angajez la o corporație, să zicem la o companie de haine. Noi doi nu am putea să fim CEO. Am pierde actele, am cumpăra noi toate hainele și ne arestează ANAF-ul”, îi spune Medeea prezentatorului emisiunii, Marius Manole. 

Deși a debutat în film și a devenit cunoscut de la o vârstă mică, grație rolului din ”Maria Mirabela”, Medeea s-a concentrat în carieră mai mult pe teatru. Totuși, a avut și roluri de film memorabile și chiar a ajuns să joace alături de un actor internațional pe care îl admira foarte mult. 

Întrebată cu cine ar visa să împartă același generic, Medeea a răspuns: ”Mi-e și frică să-mi doresc, să nu se împlinească. Eram gravidă în luna a cincea și mă uitam la tv, la PRO TV. Și pe PRO TV se dădea filmul Lost Son. Cu actorul francez Daniel Auteuil în rolul principal. Juca rolul unui detectiv care merge pe urma unor traficanți de copii, în Anglia. Și mă gândeam: Mamă, ce mișto e actorul acesta! Cum ar fi, într-o zi, să-l întâlnesc? Vă jur că în seara aceea am primit un telefon de la regizoarea Isabelle Mergault și mi-a zis: Gata, facem un nou film! Și știi cu cine joci? Îl știi pe Daniel Auteuil? Am râs isteric”. 

Urmăriți, în Întrebarea Mesei Rotunde de sâmbătă, de la ACASĂ, cu începere de la ora 9.00 dimineața, cum a reacționat regizoarea când Medeea i-a spus că este însărcinată și de ce filmările au fost amânate la cererea lui Daniel Auteuil. 

Tot la ”Întrebarea Mesei Rotunde”, Medeea Marinescu vorbește despre sindromul de care suferă: oniomania. ”Îmi place să cumpăr. Câteodată, îmi place să cumpăr pentru frumusețea lucrurilor. Ori este un lucru atât de frumos încât nu contează cât costă, ori are un preț atât de frumos, adică mic, încât nu contează ce este”. 

Întrebată cum ar reacționa dacă alți colegi de teatru, mai tineri, i-ar spune să se dea la o parte, Medeea a venit și cu o soluție. ”Asta e o meserie în care nu te dai la o parte. Dacă ți se dă o șansă, trebuie să o iei. Sunt foarte mulți tineri talentați. Și ce ai putea să faci tu, Marius, ce aș putea să fac eu, Medeea, și mă rog, foarte mulți alți actori - Carmen Tănase, Maia Morgenstern, Oana Pellea - să ia actori tineri alături de care să joace. Așa cum pe mine Florin Piersic m-a luat să joc cu el. Sigur că lumea venea, la Străini în noapte, să-l vadă pe Piersic, dar se îndrăgostea, la final, și de mine, fiind cu el în spectacol, în acel context”.

Cât privește lucrurile pe care ar trebui să le facă și nu le face, Medeea recunoaște: ”Mănânc dulce, ar trebui să fac gimnastică și nu fac de lene, ar trebui să citesc în fiecare seară și nu citesc, să studiez la pian. După 50 de ani, ziua nu mai are așa de multe ore”. 

Și, pentru că prima ediție a noului sezon Întrebarea Mesei Rotunde coincide cu ziua de naștere a lui Marius Manole, producătorii i-au pregătit acestuia o surpriză delicioasă. Urmăți, sâmbătă, 5 octombrie, de la ora 9 dimineața, la ACASĂ, cum reacționează actorul când vede mesajele video în care The Motans, Olimpia Melinte, Selly, CRBL, Alex Velea și Antonia, George Ivașcu, Raluca Aprodu, Carmen Tănase, Emilia Popescu, Adina Buzatu, Ștefan Iancu, Anisia Gafton ș.a. îi urează La mulți ani!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Întrebarea mesei rotunde

Articole pentru emisiune Întrebarea mesei rotunde

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni