• Emisiuni
  • Întrebarea mesei rotunde
  • Carmen Tănase, despre relația cu Al Pacino: ”Pentru că a fost neatent cu mine, a rămas cu buza umflată”. Ce i-a făcut actorul de la Hollywood

Carmen Tănase, despre relația cu Al Pacino: ”Pentru că a fost neatent cu mine, a rămas cu buza umflată”. Ce i-a făcut actorul de la Hollywood

Carmen Tănase, despre relația cu Al Pacino: ”Pentru că a fost neatent cu mine, a rămas cu buza umflată”. Ce i-a făcut actorul de la Hollywood

Într-o ediție specială a emisiunii ”Întrebarea Mesei Rotunde” cu Marius Manole, difuzată sâmbătă, de la ora 8.00 dimineața, la ACASĂ, Carmen Tănase dezvăluie care era visul ei pe vremea comunismului, ce ar face dacă ar avea bani nelimitați, de ce s-a supărat pe ”moșul” de Pacino sau care este cel mai rău lucru ce i s-ar putea întâmpla pe scenă.

Interpreta faimoasei Flăcărica mărturisește că în timpul liber se ocupă de animăluțele de companie, udă grădinița, citește Pleșu, Liiceanu și Cărtărescu - ”pe toți odată!”. Cât privește viața amoroasă, Carmen Tănase spune: ”Dacă nu e Al Pacino... și nu e, gata, a pierdut trenul! Pentru că a fost neatent și nu se poate să fii neatent când sunt eu pe acolo. Drept pentru care să rămână cu buza umflată. Mie îmi place în continuare, dar cu mine a terminat-o! Acum, să se descurce singur băiatu”.


Cei doi s-au întâlnit în cadrul unui eveniment la Londra, dar Carmen Tănase spune că marele actor de la Hollywood nu a avut ochi pentru ea. ”Mă mai îmbrăcă Cera Mihăilescu când mă duc și eu undeva. De exemplu, pentru Pacino m-a îmbrăcat Cera. Toată lumea s-a uitat la mine, că eram cea mai drăguță. Moșul ăla nu s-a uitat. Geană eram pe el. El se uita către mine, dar cred că nu vedea nimic”.


În ediția de sâmbătă, de la Acasă, a emisiunii ”Întrebarea Mesei Rotunde”, Carmen Tănase dezvăluie și ce i-ar plăcea să fie dacă nu ar mai fi actriță: ”Influencer pe Instagram! Facebook s-a fâsâit, după părerea mea, îmi apar tot felul de articole inepte... Eu folosesc mai mult Facebook-ul pentru adopții de câini și pisici. Să trăiesc numai din influencereală, că am înțeles că să trăiește foarte bine și aș avea și mare credibilitate, pentru că eu nu vorbesc dacă nu probez”.


Senzaționala actriță mărturisește și ce vis avea acum mai bine de 30 de ani. ”Eu aveam un vis când eram în perioada comunistă și, mai ales, în nopțile de vară, când era extraordinar de cald la bloc, la Iași. Și erau 3 miliarde de țânțari. Și eu, pe pereți, aveam numai urme de sânge de la faptul că îi omoram cu ziarul. Și mă gândeam: o să apuc și eu vremurile alea când or să fie deschise noaptea cafenele, baruri, cofetării, să pot să stau și eu la răcoare? Și când a venit Revoluția, primul lucru pe care l-am făcut - am stat niște nopți pe la terase. Acuma nu mai stau, că m-am plictisit.
Aș vrea să merg în Brazilia, la mare, la soare, la dans, la lume veselă, căreia nu-i pasă că e bogată, e săracă”.
Carmen Tănase are și un gând pentru cei care ajung la teatru și deranjează actorii și publicul cu telefoanele lor mobile. ”Eu stau foarte mult cu fața la public. Eu nu văd în sală. Dar, când în întuneric se aprinde lumina pe fața cuiva și tu vezi, că nu ai cum să nu vezi, că cineva se uită-n telefon... Băi, dacă nu vă interesează, nu mai veniți la teatru. Du-te, domne, acasă, stai pe telefon!”
Ce crede Carmen Tănase despre operațiile estetice, care a fost ultimul concert la care a fost, cine ar fi fost mai potrivită să joace rolul Flăcărica în afară de ea sau de ce vrea să-l dea pe Irinel spre adopție, aflați doar în ediția de sâmbătă a emisiunii ”Întrebarea Mesei Rotunde” cu Marius Manole, difuzată sâmbătă, de la 08.00, la ACASĂ.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Întrebarea mesei rotunde

Articole pentru emisiune Întrebarea mesei rotunde

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni